Свет

Албанац на семафору ЗАБИО НОЖ Србину право у срце: Крвави окршај на улици!

Лекари се боре за живот момака

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У бечкој општини Отакрингер (Оттакрингер) штрасе рано јутрос, 4.40 сати, десио се напад на Перицу Гавриловића (37), иначе власника једног угоститељског објекта у Бечу.

Два, засад непозната, нападача албанске националности у друштву двеју девојака, такође Албанки, напали су Гавриловића у мимоилажењу на семафору, на пешачком прелазу.

– Највероватније да се докажу девојкама један од нападача изговорио је пар речи и извадио нож, а затим почео да псује у правцу Перице и још једног момка који је био с њим у друштву. Нападач је извадио нож и забо га директно у грудни кош власнику локала док је другом момку зарио нож у стомак. Лекари се боре за живот момака – каже читатељка.

Она истовремено моли и све који би могли да помогну у проналажењу нападача и расветљавању злочина да се јаве најближој станици бечке полиције.

ВУЧИЋ: Немамо довољно радника, увозимо Албанце

– Молимо и све оне који су можда били у неким од локала и тако видели поменута два момака нападача и две девојке плавуше с њима да јаве полицији: Једна је била у белом џинсу и белој мајици. С надом да ће неко помоћи у истрази верна читатељка моли за помоћ… – написала је она.

Фото: Pixabay.com
Извор: Srbija Danas / Kurir.rs