Издвајамо Свет

АМЕРИ, САТ КУЦА! КИМ у пропагандном снимку показао каква НУКЛЕАРНА КАТАСТРОФА чека острво Гуам! (ВИДЕО)

Северна Кореја објавила је пропагандни видео-снимак којим прети испаљивањем ракета у близини америчке територије Гуам, истовремено претећи САД „немилосрдном осветом“ због игнорисања упозорења Пјонгјанга у вези са америчким војним вежбама с Јужном Корејом

На четвороминутном снимску виде се призори у којима се „у главној улози“ појављује амерички председник Доналд Трамп, и то – на гробљу пуном крстача, док је потпредседник Мајк Пенс приказан окружен ватром, преноси данас британски „Телеграф“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У овом кратком „ратном филму“ приказано је и острво Гуам под „кишом“ балистичких ракета средњег домета.

– Американци би требало да живе широм отворених очију и добро начуљених ушију. Мучиће их даноноћно ракете “хвасонг-12“, при чему неће знати када ће бити лансиране. Биће у нервном растројству – наводи се у титлу, преноси јужнокорејска агенција Јонхап.

Северна Кореја на снимку поручује да „само жели да амерички политички креатори озбиљно и двапут размисле пре очигледног исхода (рата)“, а уз тај натпис је приказана фотографија министра одбране САД Џејмса Матиса и додато упозорење: „Време није на страни САД“.

С обзиром на то да су заједничке војне вежбе САД и Јужне Кореје данас настављене, Северна Кореја је пооштрила своју реторику, поручивши да се Вашингтон вара ако мисли да ће Пјонгјанг „седети скрштених руку“, пренела је државна новинска агенција КЦНА, позивајући се на неименованог војног портпарола.

– Сједињене Америчке Државе никада не би требало да сметну с ума да Северна Кореја помно мотри на њихове потезе, с прстом на обарачу, спремна да испали ватрену кишу казни у било ком тренутку – упозорила је севернокорејска агенција.

https://youtu.be/_87FzHVlYnE

 

Извор: Танјуг / Информер.рс