Србија

ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ! Шутановац у сламарици чува 300.000 евра!

“Тежак” 300.000 евра у кешу, поседује скупу колекцију сатова, уметничке слике, оружје, његова жена накит… Драган Шутановац, лидер Демократске странке како преноси портал “пиштаљка”, а који се позива на податке из пресуде лидеру ДС-а успео је да своју сламарицу напуни са 300 хиљада европских новчаница.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како “пиштаљка“ преноси да је Шутановац који је објавио своју ослобађајућу пресуду за аферу “пашњак” прикирио један део ње где јасно стоји какво је стање његове имовине и да , између осталог, на свом рачуну у банци има 300.000 евра!

“Шутанова на име наследства поседује петособну кућу површине 157,5 метара квадратних у селу Туларе у Прокупљу, такође у истом селу на име наследства поседује њиву 3,4 ха. Драган Шутановац и Марија Шутановац поседују 1/10 стана у порушеној кући који је по структури двособан, површине 63 метара квадратних, а налази се у Београду, у улици Скерлићевој бр. 20 по основу споразума о куповини, затим Драган Шутановац на рачуну у једној банци на дан 28.01.2013. године поседује 56.838.89 динара, на рачуну код исте банке на дан 28.01.2013. 6.127.55 усд, рачуну исте банке на дан 08.08.2012. године 56.58 гбп, као и да Марија Шутановац на рачуну код друге банке поседује 90.000 евра по основу продаје стана у Београду, у улици Булевар Деспота Стефана. Драган Шутановац има орочени штедни улог код треће банке у износу од 200.000 евра, да Марија Шутановац у готовини на рачуну код те исте банке поседује 85.000 евра на име позајмице од оца, као и да Драган Шутановац има орочени штедни улог код те банке у исзносу од 99.324 евра и да Шутановац поседује уметничке слике, сатове и оружје, а Марија Шутановац накит”, наведено је у пресуди.

 РЕЦЕПТ ЗА УСПЕХ ИЛИ ПУТ У ПРОПАСТ Коме највише одговара уједињење опозиције, а коме ће се то „обити о главу“

Политички аналитичар Бранко Радун каже за “Ало!” да уопште није изненађен материјалним стањем лидера Демократске странке и некадашњег министра војног.

– Знате, политика је код нас један веома уносан бизнис. Последњих година можда и најуноснији у смислу да ни тајкуни више нису чак толико успешни, као поједини политичари. Сетимо се само Боже Ђелића са дестак милиона евра у једној банци. Шутановац са свим својим богаством које је огромно није ни близу оних који су се око 5.октобра бавили политиком – каже Радун.

Шутановац: То су све лажи

Поводом објављивања делова имовинске карте из пресуде лидер ДС-а Драган Шутановац огласио се јуче на свом профилу на Твитеру.

“У току дана биће објављена целокупна пресуда па ћете моћи да се уверите да ли се овде ради о истини и да ли пресуда има везе са наведеним – навео је Шутановац и додао:

– За све који су поверовали у оно сто је објавила “Пиштаља“ молим прочитајте пресуду па видите ко пише неистине! Због сумње се и водио монтирани процес. Цитирајте све сведоке и тужилаштва и одбране – писао је Шутановац.

 

Извор: Alo.rs