Издвајамо Свет

Коначан датум смака света записан у Библији и на пирамидама?

Фото: Јутјуб

Страни медији се шале да су први знакови апокалипсе већ видљиви: Бреxит, Доналд Трамп и нови спот Тејлор Свифт.

 Желите да чујете најбоље?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нибиру није нека тамо пустара – на њој живи народ Анунаки, који представља напредну људску расу, а Земљу су посетили неколико пута и тражили злато по Африци.

Дејвид Мејд, аутор књиге “Планет X: тхе 2017 арривал“, убеђен је да нас 23. септембра очекује апокалипса, као и да ће нас планета Нибиру убити. Није усамљен у томе – теоретичари завере су убеђени да ће долазак планете која се налази иза Нептуна, Нибиру или планета X уништити Земљу следећег месеца.

Наиме, Дејвид тврди да је то записано у Библији, али исцртано и на пирамидама.

“Веома је чудно да се 12. поглавље у Библији подудара са натиписима у Великој пирамиди у Гизи. И једна, и друга наводе период између 20. и 23. септембра. То је крај црквеног периода и транзиција у дан Бога. Бићемо сведоци ускоро“, рекао је.

Иако НАСА никада није потврдила постојање планете Нибиру, неколико апокалипса смо већ пропустили – септембар и децембар 2015. године и, наравно, чувену мајанску апокалипсу 2012. године.

Иначе, Дејвидово предвиђање углавном је базирано на следећем цитату из Библије:

“Дан Бога долази – суров дан, гневног и жестоког беса – да опустоши земљу и уништи грешнике на њој. Небеске звезде и њене констелације неће показати своје светло. Излазеће Сунце ће бити замрачено и Месец нас неће обасјавати“

 

Извор: Б92

БОНУС ВИДЕО: