Србија

ЦИА упозорава – са Вучићем се не треба играти!

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

„Вучић спреман да у сваком тренутку учини све да заштити српски народ“

 РУСКИ НАУЧНИК ЗАПАЊИО СВЕТ: Доста је лажи, ускоро ће се иза Сунца појавити планета “ДРУГА ЗЕМЉА”, ванземаљце више не можете крити

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Америчка обавештајна агенција ЦИА процењује да би председник Србије Александар Вучић био спреман да пошаље војску на Косово уколико би Албанци насилно покушали да освоје север ове покрајине, откривају дипломатски извори.

Оперативци ЦИА на основу информација прикупљених у Србији израдили су поверљиви извештај у коме се политичари у Вашингтону упозоравају да је Вучић „потпуно одлучан човек са којим се не треба играти“!

Седам Светих Спавача: Верује се да ће се мушкарцима испунити свака жеља данас ако ураде следеће

У тешкој паници

Амерички обавештајци тврде и да је Вучић фебруара ове године, после инцидента са „возом Србија“ и прекида преговора у Бриселу, када су Албанци били спремни да крену у војну акцију заузимања севера Косова, имао конкретан план за војну интервенцију.

– Тада је само неколико сати делило регион од војног сукоба. Да су Албанци кренули у освајање севера Косова, српски тенкови би кренули ка Косовској Митровици. Процена је да би им требало свега неколико сати да са војним ефективама изађу на Ибар, што би онда била потпуно нова реалност на Косову, која би и САД могла да увуче у нове сукобе – упозорава се у поверљивом извештају који је дипломатским каналима из Београда послат у Вашингтон.

ДАЧИЋ БРИЉИРАО НА СЕДНИЦИ СБ УН О КИМ: Кажете Косово није Србија, а кад плаћамо њихове кредите ОНДА ЈЕСТЕ?!

И док се нико од наших званичника јуче није оглашавао овим поводом, декан Факултета за безбедност „Едуконс“ Мирослав Бјеговић потврђује да Србија има руководство које је спремно да у сваком тренутку заштити свој народ.

– Србија је засигурно војно способна, јака и спремна да заштити свој народ и територију у било ком тренутку. Нека нико и не помишља како бисмо седели скрштених руку и немо посматрали док нам неко отима земљу и протерује народ са огњишта јер ово није Влада Србије и председник Србије из деведесетих година… – навео је Бјеговић и оценио да су бесмислене изјаве косовских званичника да су војно способни да освоје север Косова, јер би и те како имао ко да им се супротстави.

Ни посланика СНС и чланови скупштинског Одбора за контролу служби безбедности Владимира Ђукановића не изненађује овакав извештај ЦИА.

ПУТИН ПРОГОВОРИО И ИЗАЗВАО ЗЕМЉОТРЕС У NWO: Не нападају они С. Кореју због нуклеарки већ због онога што нико нема, ретких

– Апсолутно сам уверен да је Вучић спреман да у сваком тренутку учини све да заштити српски народ. Имамо војне снаге потпуно спремне за то. Буквално у року од одмах били бисмо спремни да реагујемо. Ипак, није паметно на тај начин приступати решавању било каквих проблема и зато Србија и тражи дијалог. Али наш народ нико никада више неће угњетавати, то је јасна порука коју је Вучић послао свима – наводи Ђукановић.

Било би добровољаца

Генерал у пензији Божидар Делић каже да би се у одбрану нашег живља на Космету сигурно укључио и велики број добровољаца.

Последње пророчанство последњег Тарабића: Почеће рат незамисливих размера, а Србију ће само једна ствар спасти катастрофе

– Шиптари би на миг Америке могли да отпочну са тероризмом и прављењем проблема. Срби са севера би могли да се одбране уз помоћ Србије, а могли да се одбране и доласком великог броја добровољаца из централне Србије. Војска Србије поседује довољно технике да одбрани север Косова. Држање тензија је један од начина деловања власти на КиМ – објашњава Делић.

 

Извор: Informer.rs / Srbija Danas