Србија

АЛБАНЦИ БЕЗ ЊЕГА НЕ МОГУ ДА САСТАВЕ ВЛАДУ Вокер спрема велико зло на Косову!

Фото: Јутјуб
loading...

Конститутивној седници косовске скупштине у четвртак присуствовао је и бивши шеф верификационе мисије ОЕБС-а на Косову Вилијам Вокер, који је више пута јавно истицао да има пројекат за уједињење Албанаца – на Косову, у Албанији и дијаспори, а у парламенту је подржавао покрет Самоопредељења Аљбина Куртија.

 

То што је Вокер, бивши шеф верификационе мисије ОЕБС на Косову и Метохији, човек кога сматрају “оцем независног Косова”, стигао како би надгледао формирање косовске Владе и учествовао у целој тој причи, према речима Милована Дрецуна председника скупштинског Одбора за КиМ, знАчи да се тамо ништа добро не спрема!

Јер Вокер, који је као шеф мисије ОЕБС-а, за догађај у селу Рачак средином јануара 1999. тврдио да се ради о масакру који су српске полицијске и војске снаге починиле над албанским цивилима, што је касније навођено и као један од разлога за бомбардовање СР Југославије, како каже Дрецун, синоним је за зло.

ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ! Шутановац у сламарици чува 300.000 евра!

– Уопште ми није чудно што је Вокер стигао на Косово, он је годинама био присутан тамо. Многи одоздо њега ангажују, он је политички ангажована особа, која за довољну количину новца подржава сваки час неког другог. Прво је био уз Харадинаја, сад подржава Самоопредељење. Измишљањем масакра у Рачку он је отворио пут за бомбардовање наше земље, чак има и своју улицу на Косову која води ка Рачку. Он сада на Косову можда опет припрема неке прљаве акције за које је прави специјалиста. Нису га џабе када је био дипломата у Славдору звали салвадорски касапин. Понављам, кад је он у питању може само да се очекује нешто лоше, нешто веома прљаво и подмукло, а шта је конкретно сада смислио то не знам- каже Дрецун за “Ало!“.

Извор: Alo.rs
Loading...
loading...
loading...