Спорт Србија

АЛИМПИЈЕВИЋ ОТКРИО: Ево колико ће бити СТРАНАЦА у Звезди

У редове српског шампиона стигао је за сада Џејмс Фелдин.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић задовољан је учињеним у досадашњем току прелазног рока. Црвено-бели су експресном року направили добру базу домаћих играча и сада преостаје да са квалитетним странцима комплетирају играчки кадар. А то је већ започето ангажовањем Џејмса Фелдина.

Ипак, иако су радили изузетно брзо, стручни штаб и управа Црвене звезде су поред самог квалитета играча поставили и друге високе критеријуме у селекцији.

– Ја и мој стручни штаб се носимо идејом да атмосфера прави резултат. Гледамо те људске карактеристике и осбобине играча које доводимо, све остало се подразумева. Атмосфера и добри односи унутар свлачионице се не могу вештачки направити – рекао је Алимпијевић гостујући на РТС-у.

ВОЈНА ВЕЖБА СА БРАЋОМ РУСИМА: Припадници Копнене војске Србије једини припадници страних оружаних снага који ће учествовати

Звезда у овом тренутку, са најважнијим играчима који су стигли из ФМП-а, има озбиљан броји играча у играчком кадру

– Ми смо завршили главни и најтежи део посла, створена је база српских играча. То је тешко када имате тако мало времена. Попунили смо позиције српких играча и то је био превасходни циљ. Дошао је Фелдин, а у овом моменту имамо идеје и о наредним страним појачањима. Њих неће бити мање од два, али ни више од три -јасан је Алимпијевић.

Од Црвене звезде се увек захтевају највиши домети, тако је и са Душаном Алимпијевићем, који је у досадашњем току каријере ишао искључиво узлазном путањом.

– Такве ствари нису дело једног човека, постоји један озбиљан систем, тренер не доноси ништа сам. У Црвеној звезди нема никакве дилеме, навијачи су навикнути на добре резултате. Окренули смо нови циклус, имамо много младих љди и надамо се да ћемо све жеље навијача, као и циљеве које смо поставили, успети да испунимо – рекао је Алимпијевић.

 

Извор: Srbija Danas