Свет

АМЕРИЧКИ ГРАЂАНИ ТРАМПУ: Не треба нам рат са Русијом, исуши британску мочвару!

Владимир Путин и Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Политички покрет Лароуш  ради све на отклањању завјере „Британског царства“ да сруше владу Доналда Трампа. Они истичу да је завјера у потпуности заснована као Велика лаж да је руски предсједник Владимир Путин хаковао компјутере Демократског националног комитета (ДНК) како би Трамп победио на председничким изборима 2016.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај покрет, у сарадњи са групом бивших агената из обавјештајних служби САД-а, који себе називају Ветерани, обавјештајци и стручњаци за здрав разум – Ветеран Интеллигенце Профессионалс фор Санитy (у даљем тексту ВИПС), већ данима како на друштвеним мрежама, тако и на улицама градова САД-а јавно протествују против увођења санкција Русији, а поводом афере о хаковању ДНК рачунара за коју је оптужена директно Русија.

У међувремену, меморандум који је направио ВИПС је коначно доказао да такозвани руски хакери, који су наводно хаковали рачунаре Демократског националног комитета, не постоје, већ да је то дјело особе која има физички приступ ДНК рачунарима. Подаци су били уврштени да инкриминишу Русију.

„Ситуација ескалира до невиђених разина и треба је довести у ред, прије него Британска империја успије у покушају државног удара. То би довело свијет на ивицу термонуклеарног рата.

Ми смо у позицији да прекинемо ту ситуацију отворено, уз помоћ чланова ВИПС-а јер већина америчке популације не „купује“ ту причу о улози Русије, нити желе рат и сукобе са Русијом и Кином. Они немају јасну представу шта политичари треба да усвоји, али народ једно зна да у цијелој овој анти-Трамп причи нешто јако „ смрди“, поручили су из покрета, наводећи да:

ХОЈТ ЈИ ДОЛАЗИ ОПЕТ НА БАЛКАН, ОВАЈ ПУТ НА ДУЖИ ПЕРИОД: Сада има задатак да разори Балкан

„Британци треба да знају да ни амерички народ, ни предсједник Трамп, неће да поступају по вашим ригидним правилима у игру. Њихова банкротирана империја, ће полако бити сахрањена од стране ФДР-ов Глас-Стегалове политике и успостављањем Хамилтоновог кредитног система који повезује Америку и Европу са Кинеском иницијативом за појасеве и путеве (Цхина’с Белт анд Роад Инитиативе).“

Црна Гора из угла покрета Лароуш: Оно што је Пенс урадио у вашој земљи је веома лоше

У међувремену, политичка борба је у Трамповој администрацији у Вашингтону се наставља, док потпредсједник Пенс на својој тури по Балкану промивише конфликт са Русијом.

„Спуштајући се до таквих апсурдних дубина које карактеришу Црну Гору (600.000 становника) као „инспирацију за свијет“ јер се супроставила Русији и придружила се НАТО“, рекла је Зеп Лароуш.

Истовремено, државни секретар Рек Тилерсон је изјавио новинарима да он и руски министар вањских послова Лавров „покушавају пронаћи начине да се овај однос приближимо једни другима“ и да „блиско сарађујемо с Русијом и другим земљама „у борби против тероризма у Сирији.

„Шта ће бити – рат или мир, наздак или развој – углавном је у нашим рукама“, додаје она у поруци упућеној предсједнику Трампу.

„Ми подржавамо потпуно нови финансијски систем који би омогућио сиромашним народима да развију висок животни стандард. То захтева сарадњу између САД, Русије и Кине“ рекла је за ИН4С Марша Малоук сарадница у политичком покрету Лароуш. На питање како коментарише сервилни однос црногорске власти према НАТО, поручила је:

„НАТО не би требао да постоји. Тачка! Глобалисти се труде да изазову потпуну лудост. То ће нам донијети само Трећи свјетски рат. Оно што је Потпредсједник Пенс урадио у вашој земљи је било веома лоше.“

Бољи однос са Русијом и Кином: Исуштити британску мочвару
Хелга Зеп Лароуш, из покрета Лароуш, писмено се обратила предсједнику Трампу поводом санкција Русији.

По њеним ријечима, у Конгресу је нажалост потписан закон о санкцијама против Русије, Ирана и Северне Кореје, међутим закон је неуставан.

„Такође, треба се осврнути на битну и неочекивану иницијативу, као што је позив на хитни састанак са Путином како би се заједнички бавили проблемима везаним за економију, тероризам, трговину дрогом итд,“, навела је Зеп Лароуш.

Овај политички покрет из Америке криви Велику Британију за стање на политичкој сцени у Вашингтону. Пружајући подршку предсједнику Трампу, истичу да је Велика Британија тражила од САД-а да им се придружи у великом пројекту изградње модерне инфраструктуре за „свијет будућности“ у наредних 50 година. Предсједник Трамп је првобитно показао своју намеру да то уради и да може то да уради, што ће довести до отворања на хиљаде нових продуктивних радних мјеста.

Међутим, ово се не може догодити све док је империјалног режима британског Волстрита – града Лондона и пратеће спољне политике која је настањена у Вашингтону. „Британска мочвара мора да се исуши“ поручују из покрета.

Потребно је предузети сваки корак за позитивне односе са Русијом и Кином. Председник Трамп би требало да тражи од својих обавјештајних служби да истраже и открију стварну завјеру која је укључена у руску „обману“, доводећи до пуног јавног гледишта улогу Барака Обаме, обавјештајног особља Обаме и британских агенција за сигурност.

„Ми смо у кампањи да разјаснимо ову причу и охрабрујемо предсједника да исуши британску мочвару у Вашингтону“ поручују из покрета Лароуш.

 

Извор: in4s.net