Издвајамо Србија

АНА БРНАБИЋ ЗАЉУБЉЕНА У ДОКТОРКУ: Премијерка у вези са прелепом плавушом – МИНИСТРИ ОДУШЕВЉЕНИ!

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Премијерка Ана Брнабић у емотивној је вези са докторком из Београда, која важи за истинску лепотицу, открива Курир! Откад је постала председница Владе, Брнабићева је проредила појављивање у јавности са својом дугогодишњом партнерком, иако њихова веза, како каже наш извор близак пару, никада није била тајна за Анине најближе рођаке и пријатеље.

– Анина девојка је атрактивна докторка у једној од београдских медицинских установа. Обе су посвећене каријери и једна другој, што је вероватно први услов за стабилну везу какву су њих две изградиле током година. У последње време знатно ређе излазе заједно у јавност, и то пре свега због дужности коју је Ана преузела – прича наш извор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Летовале у Хрватској

Председница Владе се недавно вратила са годишњег одмора, који је искористила да са партнерком скокне до Хрватске, односно до острва Крка, где Брнабићева има породичну кућу. Међу онима који су имали прилику да упознају лепу девојку нове шефице Владе били су и министри.

Како је Курир већ писао, први потпредседник Владе Ивица Дачић посебно је био очаран девојком премијерке која му је представљена на ексклузивној вечери у згради „Геозавода“, коју је за министре и њихове партнере организовао Александар Вучић још док је био на челу Владе.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

– Дачић је и тада показао да не може да остане равнодушан пред атрактивним женама. Иако је згодну докторку упознао као девојку колегинице Брнабић, Дачић је пред њом бупнуо: „Штета да тако добра риба не воли мушкарце.“ Испала је незгодна шала, али Ана му није замерила, као ни остали. Остало је на томе да је Дачић направио штос, што га је охрабрило да не одустане, па је и даље покушавао да је шармира – открио је за Курир један од учесника на овој гала вечери.

Министри одушевљени

Овај догађај окупио је министарке и министре и њихове пратиоце и пратиље, али је, према сведочењу нашег саговорника, убедљиво највише комплимената побрала управо девојка тадашње министарке за државну управу и локалну самоуправу Ане Брнабић.

– Још кад им је представљена као успешан лекар, били су одушевљени – прича наш извор.

Бели мантил као фетиш
И Бабић пао на докторку

Лепа и успешна докторка дирнула је срце још једног државног функционера. Као што је Курир претходних дана писао, директор „Коридора Србије“ и функционер СНС Зоран Бабић недавно се развео и отишао у загрљај једне младе лекарке.

 

Извор: Курир.рс

БОНУС ВИДЕО

Немогућа мисија -Забрањена скривена камера са тадашњим Премијером Србије Ивицом Дачићем у целости