Србија

БИСЕРКО НАПАДА ВУЧИЋА! Срби јој криви због Олује и због Декларације о опстанку нације?!

Према речима председнице Хелсиншког одбора за људска права, Србија је крива зато што обележава Олују, а не Хрвати који славе клање и протеривање Срба!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бисерко је данас одвалила да обележавање акције Олуја и најављена Декларација о опстанку нације показују да Влада Србије „нема озбиљне намере да се посвети регионалној сарадњи и нормализацији односа“?!

– Све што се последњих дана чуло са разних говорница указује да актуелна власт није спремна да прихвати реалност и да у томе има широку подршку – рекла је, веровали или не, Соња Бисерко за портал аутономија.инфо.

Као прави хрватски агитатор она је „оценила“ и да је током обележавања годишњице акције Олуја у говору званичника и политичара коришћен „ратнохушкачки језик у функцији хомогенизације нације и подсећања на српске жртве из Другог светског рата“. Бисрко је додала да се на тај начин злочини почињени у Хрватској почетком деведесетих „перципирају као праведна освета“.

И то није једино што је председница Хелсиншког одбора за људска права рекла како би увредила и понизила своју земљу!

Сви говоре о борби Америке и Русије за Србију, а ове две силе из сенке остварују свој план

Наиме, говорећи о најављеној „Декларацији о опстанку нације“, Бисерко је рекла да је „дијалог о Косову био само пробни балон да би се евентуално поделила одговорност око Косова и да се хомогенизује нација управо на геостратешким питањима“.

Она је навела да је 2011. донета „Стратегија очувања и јачања односа матичне државе и дијаспоре и матичне државе и Срба у регион“, у којој су наведени начини, методе и средства за њену примену.

– Стратегија је перципирана као Меморандум ИИ у промењеним околностима – казала је Бисерко.

А ми перципирамо да је за овакве речи против своје државе Соња Бисерко дебело плаћена!

 

Извор: Informer.rs