Србија

ЧЕДА: Јанковић је подмукао и неискрен – ХТЕО БИ ДА ШЕФУЈЕ ДЕМОКРАТАМА, зато и не могу да сарађујем с њим!

Не може се свако ко се одазове позиву председнка Александра Вучића на дијалог о Косову проглашавати издајником, поручио је данас лидер ЛДП Чедомир Јовановић који каже да није изненађен што је Покрет Саше Јанковића одлучио да прекине сарадњу са ДС, јер та сарадња никад није била искрена.

 

Јовановић је, на конференцији за новинаре, рекао да „нема никакво разумевање за ту Јанковићеву идеју да је свако ко покуша да разговара са Вучићем издајник и да се са Вучићем и онима који са њим воде земљу може разговарати само о једној теми, а то је како ће мирно предати власт“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пушков: Авганистан је доказ да је Америка суперсила-губитник

Како је навео за њега је тај потез Јанковића нешто подмукло и очекивано и неискрено, као и много тога, што је, додаје, до сада Јанковић урадио.

– Јанковић никада није желео са ДС јер не може да шефује демократама. Из истог разлога, није била могућа сарадња њега и мене – рекао је Јовановић.

Одговарајући на питање о прекиду сарадње ПГС са ДС, Јовановић је рекао да не би да се меша Драгана Шутановца и Саше Јанковића јер ту, каже, има јако мало политике.

 

Извор: Tanjug