Издвајамо Спорт

ДЕЛИЈЕ СПРЕМИТЕ СЕ ЗА ЗЕМЉОТРЕС! КАРИЋ ПОТВРДИО: Заинтересован сам за улазак у ЗВЕЗДУ и да је дигнемо на кров света!

Неколико дана пошто је разговарао са председником КК Црвена звезда, Небојшом Човићем, бизнисмен Богољуб Карић је за „Вечерње новости“ изјавио да је заинтересован за улагање у клуб.

Небојша Човић (Фото: Јутјуб)

„Свакако да постоји наше интересовање за Звезду. Посебно је Удружење српских индустријалаца и предузетника било заинтересовано и ранијих година, али никада нисмо имали могућност да уђемо у Звезду и професионално поставимо клуб на кров света. Уопштено смо причали о клубу, што је и нормално јер сам звездаш. Било је приче о томе да се од разних интересних група не може нормално учествовати у развоју спорта, без обзира на то колико га волиш.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да у питању није само празна прича, потврђује и изјава Небојше Човића.

„Господин Карић је дао интересантну изјаву. Бар откад сам ја у Црвеној звезди, она није затворена ни за кога и пошто постоји интересовање Удружења индустријалаца и предузетника, добиће званичну понуду КК Црвена звезда. И нама би било задовољство да такво еминентно удружење, у којем су проверени звездаши какав је и господин Карић, буде у Звездином пословном „пулу““, закључио је Човић за Новости.

Да ли ће, и када, доћи до сарадње, остаје нам да видимо.

 

Извор: Новости.рс