Србија

ДРЖАЛИ СЕ ЗА РУКЕ И СКОЧИЛИ ПОД ВОЗ! Стравична несрећа на прузи код Лознице шокирала Србију!

Фото: Pixabay.com

Теретни воз на прузи Рума-Брасина ноћас је усмртио Драгану Васић(25) из Страже, тешко повредио Жељка Лазаревића(24) из Новог Села и нанео лакше повреде малолетној девојчици, сазнају „Новости“. Несрећа се десила код села Страже, у лозничком крају, двадесетак минута иза поноћи.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Основном јавном тужилаштву у Лозници нам је речено да су дошли до информација да су се „двоје младих људи договорили да заједно стану испред теретног воза, директно на пругу што су и учинили“. Зоран Несторовић, в. д. Основног јавног тужилаштва у Лозници каже да је наложена обукција тела настрадале девојке, а младић је у тешко стању пребачен у лозничку Општу болницу. Утврђују се све околности под којима се догодила ова трагедија.

ШАРЛИ ЕБДО ПОНОВО ШОКИРА! Како су француски сатричари видели терористички напад у Барселони!

-Пацијент је примљен око три сата иза поноћи у Ургентни центар наше установе и збринут је у јединици интензивне неге- каже Драгана Васиљевић, портаролка Опште болнице у Лозници.

– Он је ван животне опасности. У питању су ортопедске повреде, има два прелома. Ради се на прецизном дијагностиковању његовог стања, како би се утврдило шта је све потребно да се учини за његово ваљано и потпуно збрињавање.

РУСИЈА ОПОМЕНУЛА И СРБИЈУ: „Ми нећемо крварити за земље које…“

Лакше повреде добила је и малолетна девојчица која није била на прузи са Драганом и Жељком, већ недалеко од њих крај пруге. Нема потпуних информација како је повређена, па се и то проверава.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Večernje novosti