Издвајамо Србија

ФАМИЛИЈА ЂУТУРЕ КРЕНУЛА У ПОТЕРУ, ДРАМА КОД СВИЛАЈНЦА: Муж, свекар, девер и јетрва јурили одбеглу снајку?!

СВИЛАЈНАЦ – Пожаревачка породица ђутуре је кренула у потеру за снајком чим је добила дојаву да је у селу Бобово!

Филмска потера полиције у селу Бобово код Свилајнца окончана је привођењем напуштеног мужа, свекра, девера и јетрве. Они сви, јурили су одбеглу снајку!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мештани овог села били су изненађени правом опсадом полиције после пријаве да су четири непознате особе отеле једну жену и одвеле је у непознатом правцу, али се убрзо испоставило да је реч о породици из Пожаревца која је преотела снајку јер је побегла од невенчаног мужа!

После четири сата потере полиција их је нашла надомак Пожаревца, сакривене код рођака, и све их ухапсила, док су снајку вратили код пријатеља у Бобово, код којих је побегла од мужа насилника!

Несвакидашњи догађај одиграо се када је породица из Пожаревца ђутуре кренула у потеру за снајком чим је добила дојаву да је у селу Бобово код Свилајнца и да јој је друг понудио храну и кров над главом док не обезбеди ћерку (5) и сина од 17 месеци.

У потеру за Невеном (26), која је седам година живела невенчано са Ненадом у Пожаревцу, кренули су њен муж, свекар Првослав, јетрва Јелена (25) и девер Сенад. Они су 4. августа, око 17.30 упали у кућу С. С. из Бобова и на силу отели Невену.

С. и његов син Д. (17) у изјави за лист тврде да су их је породица напала и да су Невену извукли кроз прозор, на силу је угурали у аутомобил којим су дошли и одвезли је. Они тврде да је Невена напустила Ненада (30) због насиља у браку.

Невена, коју су новинари јуче затекли у кући у Бобову, тврди да су је они заштитили од насилника и пружили јој кров над главом, али да страхује за свој живот и безбедност деце.

– Ненад ме је годинама тукао и малтретирао! Побегла сам 20. јула од куће и пријавила полицији и Центру за социјални рад да напуштам мужа због малтретирања и да морам да оставим ћерку од пет година и сина од 17 месеци док не нађем кров над главом. Д. С. сам упознала преко заједничког друга. Сажалио се и понудио ми смештај и храну док се не снађем. Код њих сам привремено. После хапшења мужа довела сам и децу, али се плашим да ће ме он убити чим га пусте из притвора! – каже Невена и додаје да је после отмице преживела прави пакао.

– Ненаду је мајка јавила да га полиција чека код куће, због чега се склонио код рођака. Тамо ми је поцепао сву гардеробу, угурао ме у купатило и тукао ме, говорећи да никада нећу видети децу! Неколико сати касније отворила су се врата и појавила се жена инспектор, говорећи ми да сам безбедна.

Захвална сам породици која ме је примила до краја живота! Понудили су ми стан и храну док се не снађем, јер после свега страхују за своју безбедност – кроз сузе нам је испричала Невена, која апелује на надлежне да је заштите.

Д. из Бобова тврди да има девојку која живи у Аустрији, да нису тачне приче да је у вези са Невеном, већ да јој је као човек притекао у помоћ!

– Невена се одмах јавила полицији у Свилајнцу и рекла да је муж физички и психички малтретира и тражила да јој Центар за социјални рад да старатељство над децом. Невена је после отмице провела девет дана у болници због повреда које је добила. Децу је довела код нас, али ћемо јој ускоро наћи нови стан – каже Д. С.
Фото: pixabay.com

Извор: Курир.рс / Ало / Е.Х