Издвајамо Србија

САЛЕ ПРАНГИЈА ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ОПТУЖБЕ: Бели ради за Вучића

Лидер ПСГ Саша Јанковић забранио сарадницима сваки контакт са Луком Максимовићем званим Љубиша Прелетачевић Бели јер он, наводно, ради за тајну полицију! Задатак Белог је да опозиција изгуби београдске изборе, рекао Јанковић својим људима

Пропали досовски председнички кандидат и лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Саша Јанковић оптужио је комичара Луку Максимовића, познатијег као Љубиша Прелетачевић Бели, да тајно ради за Александра Вучића!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како тврде Јанковићеви блиски сарадници, он је у четвртак увече на неформалном састанку руководства ПСГ рекао да Бели сасвим сигурно ради за Вучића и његову тајну полицију!?!

Губи тле под ногама

Јанковић, како сазнајемо, тврди да је Бели тајни Вучићев пројекат који служи само да се опозицији одузму гласови!
– Саша више никоме не верује! Сада је убеђен, тврди да има необориве доказе да је и Бели заправо Вучићев човек. Према његовим речима, Бели има задатак да опозиција на пролеће 2018. изгуби београдске изборе. Свим функционерима ПСГ зато је строго забрањен било какав контакт са Прелетачевићем и његовим сарадницима, а пре било каквог коментара о њему и његовим активностима мора да се консултује лично Јанковић… – преноси наш извор.
Комичар Лука Максимовић алиас Љубиша Прелетачевић Бели, који је на овогодишњим председничким изборима добио 9,5 одсто гласова, није желео да коментарише Јанковићеве оптужбе.

Јанковић позива на насиље и сукобе

Саша Јанковић је, гостујући јуче на ЦИА ТВ Н1, практично најавио нови 5. октобар и насилно преузимање власти.

– Верујем да се без коришћења права на окупљање, а то је основно људско право, не може срушити Вучић. Ми морамо бити спремни да победимо Вучића на изборима бар за десет одсто разлике да бисмо можда дошли у ситуацију да се свађамо око један одсто због крађе, као у време Милошевића… И кад га победимо, ми морамо бити спремни да ту победу одбранимо коришћењем права на окупљање – рекао је Јанковић.

Са друге стране, потпредседник СНС Миленко Јованов оцењује да је Јанковићев напад на Белог врхунац његове политике.

– Јанковић ће сутра да се свађа и са другим фиктивним ликовима, са Пајом Патком, са Микијем Маусом… Није ни чудо што му је од свих оних који су га подржавали на председничким изборима остало само куче. Вероватно би и оно побегло, али сирото не може, нема где… – каже Јованов.

МИЛОРАД ВУЧЕЛИЋ
ПЕЧАТ

Намерио се јунак на јунака, што би у шали рекли озбиљни људи. Јад и беда.
Са њим се слаже и Дејан Вук Станковић, који оцењује Саша Јанковић поступа крајње непромишљено.
– Саша Јанковић пада и губи подршку на дневном нивоу. Он мора нешто брзо да смисли, па је зато јако нервозан и свашта прича. Прво је отписао Демократску странку, сад напада Белог. На крају неће проћи баш најбоље… – сматра Станковић.

„Америчко чедо“

Лидер „Заветника“ Стефан Стаменковски оцењује да је овај Јанковићев потез смишљен јер тиме покушава да склони са пута оне који му узимају гласове.
– Очигледно је да се формира нови ДОС, а Саша Јанковић и Бошко Обрадовић све оне који не желе да саучествују у томе етикетирају као Вучићеву опозицију. Не пратим рад Белог Прелетачевића, али ако је неко нечији пројекат, онда је то Јанковић, који је политичко чедо америчке амбасаде – закључује Стаменковски.

Вучић: Јанковића занима само фотеља, а ми радимо и градимо

Председник Србије Александар Вучић истакао је јуче у Владичином Хану да неће да се бави расколом у опозицији, а посебно га је засмејало питање како коментарише позив Саше Јанковића да му мирно преда власт.

– Хоће ли још вечерас да му предам власт? Или можда мало пре? Молим вас, нису ми они никаква озбиљна претња. Били они заједно или растављено, резултат им је исти. Људи у Србији одлучују и бирају власт. Грађани хоће оне који имају резултате, који хоће да раде и граде, а не оне који само размишљају о фотељама. Различите снове ми сањамо… Неће они никад да владају, неће им народ дати поверење. Неће ме они склањати, него ћу сам отићи кад за то дође време и предложићу наследника који ће их такође победити на изборима… – нагласио је Вучић, који је јуче присуствовао постављању 111. носача на мосту Врла код Владичиног Хана.

 

Извор: Д. Кљајић, Информер.рс