Издвајамо Свет

КИМОВИ АМЕРИЧКИ ВОЈНИЦИ ПРЕТЕ ТРАМПУ: Нереална сцена из Северне Кореје изазвала шок у свету! (ВИДЕО)

Северна Кореја наставља да прети са нападом на САД, а овај пут су у свом пропагандном снимку употребили њихове једине беле грађане да издају најновије упозорење Доналду Трампу

Северна Кореја изазвала је нову панику око покретања Трећег светског рата у САД након што су стигли извештаји из Пјонгјанга да се лидер Северне Кореје Ким Јонг ун нашао са својим најближим сарадницима да разговарају о могућим последицама ако нападну америчко острво Гуам.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ради се о Теду и Џејмсу Дресноку, синовима Џејмса Дреснока, бившег америчког војника који је пре 50 година побегао у Северну Кореју

Доналд Трамп објавио је сопствену претњу у којој саопштава Северној кореји да их чека „огањ и гнев“ ако и посумња на ракете које долазе из те државе.

Кимов режим се наизглед смирио, и саопштио америчком председнику да ће сачекати његов следећи потез пре него што испале ракете.

Северна Кореја прошлог петка је објавила снимак на којем двојица белаца у корејској униформи на течном корејском прете Американцима да ће их збрисати са лица земље.

Аналитичарима није требало дуго да сазнају ко су ти људи. Ради се о Теду и Џејмсу Дресноку, синовима Џејмса Дреснока, бившег америчког војника који је пре 50 година побегао у Северну Кореју у потрази за бољим животом.
Тед и Џејмс су објавили и да им је отац умро прошле године у Пјонгјангу. Дреснок је Теда и Џејмса добио у браку са румунском уметницом Доином Бумбеом коју су севернокорејски агенти отели само да би је спојили са сулудим Американцем.

Наиме, Корејци нису хтели да Дреснок добије дете са неком Корејком, па су, да би избегли мешање раса, посегнули за радикалним методама. Бумбеа је умрла у Пјонгјангу средином деведесетих година прошлог века.

Дреснок је у Северну Кореју побегао 1962, а у следећих неколико година друштво су му правила још три америчка бегунца. Они су годинама били идеално пропагандно оружје Ким Ил Сунга, а успут су постали филмске звезде у најзатворенијој земљи света.

Дресноково дезертирање је било последњи познати случај пребега америчког војника у комунистичку земљу, док су други умрли или им је допуштено да оду. У видео-снимку објављеном у петак на севернокорејској страници „Уриминзокири“, Тед и Џејмс Дреснок потврђују да им је отац умро у децембру 2016, у 74. години, од можданог удара.

https://youtu.be/tPD83i9wMOM

Успут нису пропустили прилику да нахвале Ким Џонг Уна и запрете Американцима.
– Амерички империјалисти су једини кривци за ово лудило и хистерију која влада. Они не знају ништа о нашој војсци и генерално о народу. Ако рат избије, нећемо пропустити прилику да избришемо Америку са лица земље – рекао је Тед Дреснок

Његов брат Џејмс додао:
– Наше најјаче оружје је драги вођа Ким Џонг Ун. Са њим је победа загарантована.
То није први пут да су млади амерички Корејци гостовали на некој телевизији.

Џејмс је био гост у документарцу „Цроссинг тхе Лине“, а за Си-Би-Ес је поручио да не би напустио Северну Кореју ни да му неко на сто стави милијарду долара.

 

Извор: Експрес