Издвајамо Србија

МИЛИНЧИЋ: 250.000 Срба је Вучићу за твоје владавине напустило Србију бежећи од глади!

Данас опет служамо баљезгарије председника Вучића. Каже да Србија нема довољно радника па мора да их запошљавају из Албаније и Македоније. Не треба то ништа да чуди. У време твоје владавине Вучићу Србију је по званичним подацима напустило преко 250.000 људи. Побегли су из твог европског раја који си створио јер су у њему били више гладни него сити.

Поред тих 50.000 који сваке године напусте Србију у потрази за парчетом хлеба сваке године нам нестаје и град величине Ваљева због природног прираштаја који већ одавно немамо јер нам је стопа морталитета одавно већа од прираштајне. Ти си се скоте баш својски потрудио да у задњих пет година тај процес убрзаш пропагирањем содимитских права и довођењем содомита не чело владе. Баш си леп пример дао Србији како нам у врху власти требају они који имају породице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Србија је одавно земља старих и због одлива мозгова како сте то популарно назвали а који је у Србији званично НАЈВЕЋИ у свету за коју годину нећеш само запошљавати Албанце и Македонце. Вапиће Србија и за Турцима. Већ си Аваганистанцима почео држављанства да делиш док наша деца у сопственој држави немају шта да траже. Ни стипендију, ни посао, ништа.

Успео си за мање од пет година да нас доведеш на такав ниво да смо почели и Африканцима да завидимо на висини плата и животном стандарду.

У свој тој муци коју ти тако болесно садистички уживаш да солиш теши само једна ствар. Нећеш ни ти још дуго са том лоповском и издајничком бандом коју су окупио око себе.

Милинко Милинчић, Србија данас