loading...
Србија

МИНИСТАР И ЛИДЕР СПС Дачић открио највећу Милошевићеву грешку!

Дачић тврди да се са Милошевићем и свађао.

 

Највећа грешка бившег председника СРЈ Слободана Милосевића била је што је дозволио да се “нека убиства” доводе у везу са њим или са тадашњом влашћу, изјавио је лидер СПС Ивица Дачић.

“По мени једна од његових највећих грешака јесте у кадровској политци, у самој партији и држави, и то што је дозволио да буде разних убистава која се карактеришу да имају неке везе с њим, или са тадашњом влашћу”, рекао је Дачић у опширном интервјуу за “Српски телеграф”.

Поред тога, Дачић тврди да се са Милошевићем свађао кад је он био најјачи и хтео да га избаци из СПС. Упркос сукобима, Дачић је уверен да Милошевић био велики лидер, а не ратни злочинац.

ЗАХАРОВА АМЕРИКАНЦИМА: Нама нешто причате, а 1996. сте у Москву у врећи донели 500 милиона долара у кешу!

“О њему ће историја дати коначан суд, ми смо мали и недовољно је времена прошло. Милошевић је две велике ствари оставио српском народу: Дејтонски споразум и Резолуцију 1244, оно за шта се још једино држимо”, рекао је Дачић.

Он је, упитан за Милосевићеве грешке, рекао да “већ 5. октобра никога није било у СПС, што довољно говори о кадровској политици и његовој немоћи да смењује неке људе”.

С друге стране, додао је Дачић, ако гледамо државно и национално, лако је данас рећи да није требало дозволити да будемо под санкцијама и бомбардовани, наводи “Телеграф”.

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА МИЛАНА СТ. ПРОТИЋА: Не треба расипати снагу на оно што је изгубљено…

“Зато што смо подржали народ, доживели смо санкције, зато што нисмо хтели да потпишемо ултиматум из Рамбујеа, доживели смо бомбардовање. Ево, ја сад постављам питање, да ли би неко данас потписао тај ултиматум из Рамбујеа?” рекао је Дачић.

Извор: Tanjug