Србија

МЛАДИ РАДИКАЛИ ЈАСНИ И ГЛАСНИ: Хвала Сирији што елиминише терористе са Косова!

Омладина СРС (Фото: СРС)

БЕОГРАД – Званична делегација омладине Српске радикалне странке посетила је Амбасаду Сиријске Арапске Републике у Београду и том приликом је уручено писмо подршке овој држави у борби против тероризма који је захватио читаву Европу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Омладина Српске радикалне странке жели да изрази захвалност народу Сирије и легитимној влади те државе на пожртвованој борби против тероризма. Српска радикална странка се противи жељама глобалистичке елите која себи даје за право да одлучује у име целог света и покушава да одузме право на одлучивање појединим земљама, а уједно и њиховим грађанима, што видимо на примеру Сирије. Насилне „обојене“ револуције су показале своју праву природу у Сирији – демонстрирале су да уколико нереди и поткупљивање људи на власти не уроде плодом, онда отворени оружани сукоб, тероризам и грађански рат представљају следећи ниво „обојених“ револуција“, стоји у писму сиријским дипломатама.

„Сирија се учврстила на међународној сцени као један од лидера у борби против глобализма и агресорске политике коју воде западни центри моћи, што је положај који је Србији познат још од периода 90-их година прошлог века – кажу омладинци и додају да је управо Србија била прва земља на којој су тестирани овакви типови смене легитимних власти. Ми саосећамо са народом Сирије који се нашао на удару истих тих центара моћи, међу чијим вођама и творцима планова спровођења преврата има појединаца који су чак и држављани Србије, попут доказаног екстремисте Срђе Поповића, лидера Канваса“ рекао је у разговору са званичницима Амбасаде Сиријске Арапске Републике председник Савета за омладину и спорт Предраг Маринковић.

Госпођа Гхид Зраик, други секретар Амбасаде, примила је у име отправника послова, господина Мезена Обеида делегацију и захвалила се на подршци Српске радикалне странке и народа Србије који пружа велику моралну подршку сиријском народу у овим тешким тренуцима борбе против најмоћнијих светских сила које не само да не санкционишу терористе, већ им и свесрдно помажу.

„Регуларна војска Сирије бори се против идентичних непријатеља које има Србија – од борбе против албанских терориста који данас ратују у Сирији, а који су до пре неколико година учествовали у убиствима српских цивила на Косову и Метохији, до вехабистичких групација које шире мржњу, тероризам и врше регрутацију џихадиста међу држављанима Србије за ратове у Ираку, Авганистану и Сирији. Због тога Српска радикална странка даје своју пуну подршку легитимној и легално изабраној Влади Сирије“, наводи се у званичном писму Српске радикалне странке.

Извор: Србија Јавља