Издвајамо Србија

НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ! Водич на Закинтосу тукао девојчицу (17) из Ниша због певања! УВИО ЈОЈ РУКУ И ИЗБАЦИО ЈЕ НА УЛИЦУ!

Фото: Јутјуб

Соња и Владимир П. из Ниша тврде да је 24. јула у грчком летовалишту Лаганас на Закинтосу њихову малолетну ћерку Ангелину (17) напао и повредио водич С. К. који представља једну београдску туристичку агенцију.

До расправе је дошло због гласне музике у вили у коју је девојка дошла у посету код другарица, а након повлачења и гурања, она је задобила подлив на руци и угануће скочног зглоба.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Родитељи кажу да Ангелина није била путник агенције са чијим је водичем дошла у сукоб. Она је отпутовала 18. јула преко нишке агенције, а три дана касније стигле су јој другарице преко те београдске агенције.

У понедељак 24. јула она је дошла код другарица у њихову вилу где се налазио и водич С. К. Јавиле су му се рекавши да су другарице и питале да ли могу да се посећују.

– Увече су у њиховој соби слушале музику када је дошао С. К. и затражио да је угасе. Замолиле су за још једну песму, а он је одбио. Угасиле су музику, али је наша ћерка наставила да пева. Водич је питао: „Је л’ ћеш да престанеш или хоћеш да те ударим?“. Она му је у шали одговорила: „Удари ме, осигурање ће да ми плати“. Онда је он руком ћушнуо у главу. То није био јак ударац, али јој је након тога заврнуо руку и кренуо је да је гура из дворишта виле како би је избацио. Викао је, повлачио, гурао и на излазу из дворишта је брутално одгурнуо тако да је приликом пада уганула ногу, а надлактица јој је била окрвављена – прича Ангелинин отац Владимир.

Интервенисала и полиција

Он каже да су њене другарице скочиле на водича и зауставиле га, јер су се уплашиле да би могао да је додатно повреди.

Дошла је полиција, Ангелину су одвели код лекара који јој је ставио завој, али је нога отекла па су сутрадан стваили гипс који су јој скинули пред повратак у Ниш да би могла да путује. У Нишу су јој поново лекари наместили лонгету рекавши да се ради о великом уганућу.

– На све смо били спремни када је кренула на Закинтос, али нисмо могли да замислимо да ће да страда од српског водича – каже Ангелинина мајка Соња.

Родитељи повређене девојке наводе да ће тражити одштету од агенције, али и да С. К. не обавља послове водича.

Родитељи поднели пријаву туристичкој инспекцији

– Поднео сам пријаву туристичкој инспекцији – одељење у Београду и опомену пред утужење агенцији па ако не добијемо одговор, поднећу тужбу ради накнаде нематеријалне штете против агенције и водича – каже адвокат Немања Дикић из Ниша који заступа ову породицу.

Не знају за случај

У београдској агенцији (назив познат редакцији) кажу да нису информисани о случају и да С. К. није њихов радник већ представник локалног пословног партнера у Грчкој са којим раде.

– Не знамо ништа о томе. Уколико је нешто он нешто лично направио доле у Грчкој ми немамо никаквих додирних тачака са тим – рекли су „Блицу“ у тој агенцији.

Био изнервиран због случаја убиства Американца

– Када сам се чуо са водичем телефоном покушао је да оправда свој поступак речима да је био изнервиран јер је су претходној групи били актери из Србије који су осумњичени да су учествовали у убиству Американца на Законтосу. Рекао је да смо потпуно у праву, да није смео тако да реагује према нашој ћерки – испричао је отац.

Водич: Ништа није тачно

С. К. кога смо контактирали преко „Фејсбука“ одбацује оптужбе да је напао и повредио малолетницу.

– Што се тиче навода које сте ми послали а од стране породице П, само ћу вам рећи да ништа није тачно, навео је он у одговору.

 

Извор: Бранко Јаначковић, Блиц.рс