Србија

ОБЕЋАЊЕ (ЛУДОМ) СРБИНУ РАДОВАЊЕ: Хлеб за три динара и друге НАЈВЕЋЕ лажи које смо прогутали! (ВИДЕО)

Сетили смо се неких од највећих обећања политичара који су многи заборавили.

 

Нису узалуд Срби измислили оно „обећање – лудом радовање“. Али смо се надали. И радовали се. Више пута током скорије историје обећавали су нам „мед и млеко“. И хлеб. А некако је изостало све, осим можда хлеба, који опет крваво зарадимо.

ХИЉАДУ ЕВРА ОД АКЦИЈА
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Млађан Динкић је, док је био у Влади Србије, дао обећање да ће грађани добити по 1.000 евра од бесплатних акција.

– Имао сам један додатни политички разлог зашто сам то урадио. Тада се одржавао други круг председничких избора, на којима је учествовао Борис Тадић ког сам подржавао – казао је Динкић.

Динкић је казао да је срећан што је у тесном резултату, према анкетама, много гласача због бесплатних акција гласало за Тадића, иако је, како каже, себи нанео штету.

Ипак, Динкић је у емисији “Кажипрст” РТВ Б92 рекао да је дубоко веровао у то да је могуће да грађани добију од бесплатних акција 1.000 евра и да и данас сматра да би те акције толико вределе да није било светске економске кризе, која није могла да се предвиди и која је вишеструко оборила цене свих могућих акција у свету.

ТОМИН ХЛЕБ ЗА ТРИ ДИНАРА

У интервјуу за Блиц, пред председничке изборе, 2003. године Томислав Николић је дао занимљиву изјаву о цени хлеба.

– Ако владу већински буду сачињавали радикали, цена хлеба ће бити три динара. Без обзира на то, кад будем изабран, нећу се смирити док цена хлеба не буде три динара. Јер, сви кажу да је то реална цена.

БУМ ИЗ КИНЕ! Кинези откривају истину о великом злочину и катастрофи у Србији

Па, Срби, можда би нам данас и то било много, али не, хлеб не кошта 3 динара.

СЛОБИН СТАНДАРД

Многи се сећају обећања Слободана Милошевића да ће Срби имати „шведски стандард“. Иако се неки слажу да је Србија у „Слобином социјализму“ живела боље, поред бесплатног превоза, лечења и школовања, други не желе ни да га се сећају. Али је сигурно да стандард Швеђана нисмо ни достигли.

Зато у Икеи купујемо ситнице од 50 динара!

КАРИЋЕВ КВАДРАТ

Најновије обећање: Карић тврди да ће изградити миллион квадрата станова по цени од 500 евра.

“Кажу да је то Богољубова шарена лажа, да гради квадратни метар од 490 до 500 евра. Али ја вам кажем, то су се узбуркали центри моћи, поручују да разбијам тржиште на којем је квадрат 1.500 па и 2.000 евра, а њихова зарада 500 до 1.000 евра. Ми ћемо да радимо са профитом од 50 евра по квадрату, кад платимо све дажбине и порезе. Морамо да се одрекнемо великих профита, презадовољни смо и са 50 евра. Циљ нам је да запослимо целу земљу и развијамо економију”, каже Карић.

ТАДИЋЕВА ЕУ

Тадашњи председник Србије, Борис Тадић видео је Србију у ЕУ још 2013. године. Ево и доказа.

 

Извор: Espreso.rs