Издвајамо Србија

ОД ЗЛА ОЦА И ЈОШ ГОРЕ МАЈКЕ: Ево ко је све до данас подржао Вучићев дијалог…

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Да погледамо ко је то до данас подржао тзв. дијалог председника Вучића. Први који је јавно похвалио и подржао Вучићев дијалог био је албански председник Рама назвавши то причом дана да би уз то позвао Србији да призна независност НАТО Франкештајн државе.

Омах после албанског председника Раме Вучићу је подршка стигла и од шиптарског бизнисмена Беџета пацолија који је позназ као један од главних финансијера терористичке ОВК. Данас је Беџет Пацоли лидер Алијансе за ново Косово. Вучићев дијалог пордшао је речима да је Вучић прихватио нову реалност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У истом дану када и шиптари Вучићев дијалог подршао је и академик Душан Ковачевић речима да Србија нема више деце за ратове?! Ваљда је Србија пре Вучића имала вишка деце које је слала у ратове?

После шиптара подршку Вучићем дијалогу дао је и Вук Драшковић хвалећи Вучића баш као и Беџет Пацоли. Да је време приватања нове стварности што је најобичнији еуфемизам за реалност.

Еди Рама (Фото: Јутуб)
Беџет Пацоли (Фото: Јутјуб)
Вук Драшковић (фото:ЈуТјуб)
Чеда Јовановић (фото: ЈуТјуб)
 Подршку Вучићевом дијалогу дала је и Соња Лихт,  председница Фонда за политички изузетност Ђерђа Сороша.
Соња Лихт (Фото: Јутјуб)

Своју подршку Вучићевом дијалогу дала је и Весна Пешић која је рекла да је он много бољи од опозиционара који шире национализам?!

Подршку ВУчићу дао је и Чедомир Јовановић лидер ЛДП-а као и онај несрећни кзвази историчар Чедомир Антић.

Подршку Вучићу и даљем комадању Србије дали су а ко други до Ивица Дачић, Расим Љајић, Драган Марковић Палма, Александар Вулин и остала булумента режимских подгузних мува.

Вучићев дијалог подржали су и Тачијеви Срби са Косова и Метохије који активно учествују у институцијама терористичке Франкештајн државе а који су окупљени око Тачијеве верзије СНС познате као Српска листа.

Било је ту још доста излива подрше вољеном вођи у његовој намери да настави са даљим комадањем Србије али смо набројали само оне најважније да би само погелдом на ове слике које видите у фото галерији схватили у каквом и којем је друштву Александар Вучић.

Паметном доста.

 

Извор: Србија данас