Србија

РУСИ НАС УПОЗОРАВАЈУ: НАТО се спрема да понови историју у Србији

НАТО пакт планира да у Србији изазове државни удар и низ атентата за које би потом окривио Русију и тако увукао нашу земљу у западну војну алијансу!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово драматично упозорење стиже од Игора Пшеничникова, руководиоца Центра за односе са јавношћу Руског института за стратешка истраживања, који сматра да НАТО неће бирати средства за остварење својих циљева. Шефови овог војног савеза, тврди Пшеничников, за дестабилизацију Србије и БиХ искористиће „рецепт“ који је већ виђен у Црној Гори и Македонији!

Обруч се стеже

Пшеничников подсећа да је већина држава на Балкану већ у НАТО пакту и да притисак на Србију и Републику Српску свакодневно расте.

АЛБАНЦИ У ПАНИЦИ ЗБОГ СРПСКОГ ФИЛМА: Истина о уништавању Срба на Косову изашла на видело!

– Од бивших југословенских република у НАТО су већ ушле Словенија, Хрватска, Црна Гора. Ипак, постоји неколико земаља које не попуштају. То су Македонија и БиХ. Дани слободе тих држава су одбројани! У финалу дугогодишње балканске трагедије главни циљ је улазак Србије у НАТО. То је могуће само под условом да се раскине веза Србије и Русије! – упозорава Пшеничников, подсећајући да су се западне силе и раније служиле прљавим методама које ће само поновити:

– У Црној Гори су уочи парламентарних избора на јесен прошле године инсценирали покушај државног удара и атентат на црногорског лидера Мила Ђукановића, а кривицу свалили на Русију! Политичари у ‘непопустљивим’ државама у региону треба да се плаше да им њихови амерички покровитељи нису дали улогу сакралних жртава, да би потом све свалили на Русију и увукли их у Северноатлантску алијансу!

Коментаришући ове наводе, аналитичар Саша Боројевић указује да су притисци на Србију све јачи.

– Србија се после акције „Милосрдни анђео“ нашла усред акције коју бих ја назвао „Милосрдни питон“. Обруч око наше земље стеже се све јаче, а на челу те акције су Американци, уз потпору разних НВО. Један од могућих сценарија јесте не само државни удар већ и крвави сукоби у региону! Крајњи циљ је геополитичко „гушење“ Русије и сузбијање њеног утицаја – поручује Боројевић.

МАРИЋА ПИТАЛИ ЗАШТО ПРОМОВИШЕ ПРОСТИТУТКЕ И БРАНИ СТАРЛЕТЕ: Његов одговор ће вас ШОКИРАТИ!

Слично мисли и стручњак за тероризам Џевад Галијашевић, који каже да је НАТО спреман за „напад“.

– Постоје озбиљни планови освајања Балкана и одвајања Србије од Русије. Кад је реч о намерама и способностима НАТО за антируске и антисрпске акције, то су сасвим реалне опције – објашњава Галијашевић.

Не желе ризик

Безбедносни стручњак Милан Петрић, с друге стране, сумња да НАТО има интерес да ствара хаос на Балкану.

– НАТО већ све има кроз Споразум о сарадњи са Србијом. Евентуално спровођење државног удара довело би до референдума, што би касније изазвало одговорност појединаца из НАТО, а потом и њихов одлазак. Већи је губитак од могућег добитка – закључује Петрић.

 

Извор: Fakti / Informer.rs