Русија

РУСКА ОПОЗИЦИЈА ПЉУЈЕ ВЛАДИМИРА ПУТИНА: Поклонио си Србији наоружање вредно чак 800 МИЛИОНА ДОЛАРА!

Руска опозиција напала је данас на Твитеру председника РФ Владимира Путина зато што је Србији поклонио модерно наоружање вредно чак 800 милиона долара!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Твитераши наклоњени руској опозицији искористили су војно-техничку Сарадњу Русије и Србије како би напали Путина, наводећи да ће модерно наоружање, које би ускоро требало да буде испоручено нашој земљи, платити њихови пензионери.

– Србија је од Русије добила на поклон 30 тенкова Т72Б3, 6 мигова 29 и 30 БРДМ-2 оклопних извиђачких возила вредних 800 милиона долара. То ће платити руски пензионери – написао је један твитераш наклоњен руској опозицији.

https://twitter.com/mashlizing/status/896970399526899719

Разлог за овакву реакцију Путинових политичких противника могао би да буде недавни састанак руског и српског министра одбране Сергеја Шојгуа и Александра Вулина у околини Москве, на коме је још једном потврђена спремност две државе за развијање међусобних односа, а пре свих оних у области војно-техничке сарадње.

ЦРНА ГОРА – ДА СЕ НАЈЕЖИШ: Херцег Нови на ногама, кличе Србији и српском Косову!

На том састанку, подсетимо, Шојгу и Вулин су прецизирали да ће шест руских мигова 29 стићи у Србију пре краја ове године, као да ће у истом року Војска Србије бити јача за 30 тенкова Т-72 и исто толико савремених оклопних возила БРДМ-2.

Извор: Informer.rs