Издвајамо Русија

РУСКИ ПРЕДСЕДНИК УДАРИО НА ФАРМАЦЕУТСКУ МАФИЈУ И “НСП”: Путин забранио употребу флуорида у Русији!

Владимир Путин је забранио флуорид у Русији, тврдећи да се “токсични отров“ којим су се “присилно хранили ратни затвореници у совјетско време“ не би требало “ни под којим околностима, ни сада ни у будућности, сматрати корисним за људе Руске Федерације.“

Политика додавања флуорида у јавно водоснабдевање је прекинуто у Русији 1990. године, али су регионалне групе које је тајно финансирала Фондација отвореног друштва Џорџа Сороша, почеле да расправљају о поновном увођењу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Званична петиција уложена у Кремљу наводи да је флуорид “једна од најсигурнијих и најкориснијих, исплативих мера за јавно здравље које су познате човеку, и да чини чуда за јавно здравље у већини САД-а.“

Али је Путин одбцио ову кампању, тврдећи да “флуорид нема места изван логора или гулага.“

Говорећи на форуму иза затворених врата за највише ешалоне владе и особља у свом родном граду Санкт Петербургу, Путин је одговорио на питања о кампањи флуоридације указујући на то ко је био иза ове завере: Фондација отвореног друштва Џорџа Сороша и његове подружнице које ангажује да пронађу начине да се не поштују закони суверене нације а све у корист Новог светског поретка (НСП).

На питање шта је мислио под “изван логора или гулага“ (неуобичајена фраза на руском), Путин је тешко уздахнуо и фиксирао групу својим заштитним продорним погледом пре него што је објаснио да није све онако како се чини по питању тога како се води свет.

Током Другог светског рата, и нацистички Немци и комунистички Руси су додавали натријум-флуорид у пијаћу воду ратним затвореницима како би их заглупили и учинили послушним. Путин је проницљив ученик историје и верује да је додавање флуорида јавним водама завера Новог светског поретка да уништи здравствене и менталне способности људи.

Кампања за поновно увођење флуорида у јавни водовод је разљутила руског председника. Он је јасно ставио до знања да би милиони људи могли да потпишу ту петицију, а он би је ипак одбацио.

Извештај Кремља из 2015. године наводи да председник Путин верује да је слећа фаза људске еволуције тренутно у “озбиљној опасности“ и да Запад и глобалистичке силе “намерно успоравају овај процес зарад своје личне користи.“

У извештају се даље наводи:

“Ми као врста имамо могућност да наставимо да развијамо своја тела и мозак на здравој узлазној путањи, или можемо да пратимо западни пример последњих деценија и намерно отрујемо наш народ генетски модификованом храном, фармацеутским производима, вакцинацијама и брзом храном која би требала бити класификована као опасна дрога која ствара зависност.“

“Морамо се борити против овога. Физичи и интелектуално онеспособљено становништво није у нашем интересу.“

Путин је изјавио да се ваздух, тло, и вода морају одржавати чистим. Генетски модификовани састојци су забрањени у Русији 2015. године. Органска пољопривреда је процветала, а обични људи су добијали бесплатно земљиште уколико обећају да ће га користити за органску пољопривреду.

Нема сумње да се под Путиновом стражом никада неће дозволити да флуорид полако трује народ.

 

Извор: Wебтрибуне.рс