Србија

Сам сам скинуо своје слике, али нису вам сметале Тадићеве: Вучић о Вулиновом налогу

Једини сам председник који је сам скинуо саоптвене слике у Председништву Србије, рекао је данас председник Александар Вучић и поручио да разуме фрустрације неких људи, али да се не сећа да су његови политички противници имали примедбе на слике Тадића, Коштунице и свих шефова државе и пре и после њих.

Вучић је, поводом примедби након налога министра одбране Александра Вулина да се у просторијама војске и министарства каче портрети председника, рекао да њему не требају слике, већ рад и дела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Молим Вулина да то не ради – рекао је Вучић новинарима у Осечини.

С друге стране, приметио је, они што имају примедбе тим поводом, иако је његових портрета 100 пута мање него Тадићевић, само „шаљу поруку“ грађанима „волите Вучића још више“.

– Ви мене не подносите, па нећете ни моје слике, ја моје слике не подносим, па их нећу – додао је, али немојте сад о сликама, кад нисте за време ранијих председника.

Подсетио је да је и дипломатским председништвима Србије поручио да не стављају његове слике у службеним просторијама, а политичке противнике позвао да не воде кампању тим поводом, јер за то нити имају разлога, нити су то радили раније.

Извор: Telegraf.rs/Tanjug