Србија

Саша Јанковић: Декларација о опстанку нације је за скретање пажње од општег пропадања, СНС га пита: Како те није срамота

Јанковић је критиковао најаву доношења Декларације, оцењујући да је реч о „новом медијском балону режима“, док ми из СНС постављају питање како га није срамота да се оглашава по том питању.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић критиковао је данас најаву доношења Декларације о заједничком обједињеном националном деловању и дефинисању националних минимума и принципа за опстанак српске нације и српског народа, наводећи да је реч о „новом медијском балону режима“. Са друге стране, Српска напредна странка је Јанковићу поставила питање како га није срамота да се оглашава тим поводом.

– Декларација о опстанку нације“ – нови медијски балон режима. Никада национална питања нису јефтиније коришћена за скретање пажње од општег пропадања – написао је Јанковић на твитеру.

На овај његов твит, реаговала је Српска напредна странка. Напредњаци су лидеру Покрета слободних грађана Саши Јанковићу поставили питање како га није срамота да се оглашава поводом најаве доношења Декларације о заједничком обједињеном националном деловању и дефинисању националних минимума и принципа за опстанак српске нације и српског народа.

– СНС пита пропалог досовског кандидата за председника, Сашу Јанковића, како га није срамота да се уопште оглашава када сви знамо да га се ни најмање не тичу ни национална питања, ни грађани, ни Србија, нити било шта друго, осим пуњења властитих џепова, скупих провода и возикања глисером – пише у саопштењу те странке.

 ДОДИК: Пишем план за опстанак Срба са Вучићем

– Поручујемо јефтином политиканту Јанковићу, који се противи свему добром што се ради за Србију, да нашу земљу воде људи који воле своју државу, раде за њену добробит, јачају национални идентитет, боре се за бољи живот њених грађана, за разлику од њега и њему сличних који су ову земљу добро искористили и систематски опљачкали, а који сада користе сваку прилику да баце љагу на Србију и испрљају све добро што се уради – истиче се у саопштењу СНС.

Извор: Telegraf.rs