Издвајамо Србија

САША ЈАНКОВИЋ ПОДРЖАО ТРИФУНОВИЋА: Не видим ништа лоше у томе што би Сергеј да пиша на Вучићев гроб!

Пропали досовски председнички кандидат Саша Јанковић изјавио је данас у Суботици да не види ништа лоше у томе што је глумац Сергеј Трифуновић на Твитеру написао „да ће пишати на Вучићев гроб“ и додао да нема намеру да осуди такву изјаву?!?

На питање новинара зашто није осудио такву изјаву, Јанковић прво наводно није чуо питање, а онда је рекао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не, не мислим да је требало да осудим такву изјаву. Не видим ништа лоше у томе!

Јанковић не види ништа лоше у томе што је његов пулен Сергеј Трифуновић простачки извређао председника Србије, али је зато експресно дотрчао у Суботицу и сазвао конференцију за медије како би затражио оставку председника те општине Богдана Лабана због наводног насиља и претњи које је испољио према асистенту на Грађевинском факултету у Београду Владимиру Половини.

Иначе, градоначелник Суботице потврдио је данас да је претио Владимиру Половини да ће му „ишчупати гркљан“, али је демантовао оптужбе да је тог човека и шамарао, и извинио се због „непримереног“ речника који је користио.

Овим поводом огласила се и Српска напредна странка оцењујући да су „речи Богдана Лабана, градоначелника Суботице, недоличне и да представљају његов лични чин, који је, иако неоправдан, настао након што су покушавали да га приморају да краде, исти они које данас штите заштитник криминалаца Саша Јанковић и Демократска странка“.

„Грађани Србије навикли су на свакодневне бруталне измишљотине Демократске странке и Саше Јанковића који овог пута поново лажу и обмањују јавност како је неко пребијен, што нема никакве везе са истином“, наводи се у саопштењу СНС.

„А, истина је да је исти тај Саша Јанковић са својим најближим сарадником Сергејем Трифуновићем најављивао да би радо и са нестрпљењем мокрио по гробу председника Србије, Александра Вучића. Грађани су могли да виде и како Бојан Пајтић жели да одсвира са „црним косачем“ крај живота Александра Вучића. Запамтили су грађани и како су најближи сарадници Јанковића најављивали вешање напредњака на бандере, и како су обећавали Вучићу метак у чело, уз прегршт огромног броја свакодневних скандалозних претњи и увреда, што је Демократска странка увек оћутала“, истичу из СНС.

Српска напредна странка поручује и Јанковићу и лажним демократама да никада неће бити исти, да нису из њихових пиштоља убијани људи у њиховим становима, и да функционери СНС никада никоме нису претили смрћу, и да слободно наставе са лажима и подметањима, јер их је народ одавно прозрео.

 

Извор: Информер.рс