Издвајамо Србија

СЕРГЕЈ ПОНОВО ЛУДУЈЕ! Претио Вучићевим присталицама да ће их развлачити по улицама (Фото)

Глумац Сергеј Трифуновић и перјаница пропалог кандидата Саше Јанковића поново дивља на друштвеној мрежи Твитер! Након што је недавно изјавио да ће се ‘попишати председнику на гроб’ наставио је да вређа! Он је присталицама СНС поручио да ће их развлачити по улицама када за то дође време…

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово су Сергејеве речи на Твитеру:

– Ботови: кад ово прође, гледајте да уништите све трагове својих лажних профила, све што указује на прави идентитет. Развлачиће вас по улицама – написао је Трифуновић у свом статусу на Твитеру.

Но он се није на томе зауставио већ је у коментарима додао:

– Ко год вас ботиће буде развлачио, развлачиће вас. Није се ни Милановић питао у оној тарапани, ко га је све шутнуо у главу!

ШОК! „КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА“! Пољска се припрема за излазак из ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ

Ово није једини Сергејев испад на овој друштвеној мрежи. Јанковићев пулен је недавно написао како ће се ‘попишати председнику на гроб’, због чега га је пропали досовски кандидат касније јавно похвалио.

Подсетимо, пре свега девет дана певач Владо Георгиев, још један саборац пропалог досовског кандидата Саше Јанковић још једном се прославио у ‘простаклуку’ пошто је на Твитеру најприземније увредио премијерску Србије Ану Брнабић.

Но то није све, Георгиев је после јавног позива на линч свих новинара који се не слажу са ставовима његовог кандидата, отворено је главном уреднику Информера Драгану Ј. Вучићевићу запретио физичким насиљем!

 

Извор: Informer.rs