Србија

ШЛИХТАЊЕ ЗА СВЕ ПАРЕ! Вулин тражио да се на зид окачи Вучићева фотка, а онда то прогласио ВОЈНОМ ТАЈНОМ!

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Нема му равног!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министар војни Александар Вулин доказао је да му нема равног када је реч о подилажењу.

Он је званичним дописом, под ознаком ХИТНО, предложио да се у службене просторије Министарства одбране и Војске Србије поставе фотографије председника Републике Александра Вучића, сазнаје Курир у кабинету министра одбране!

Тако Вулин, у чак три варијанте, предлаже да се Вучићеве фотографије поставе на следећим местима:

Албанац на семафору ЗАБИО НОЖ Србину право у срце: Крвави окршај на улици!

– У првој варијанти биле би постављене у кабинетима и канцеларијама начелника и заменика начелника Генералштаба ВС, затим начелника организационих јединица ГШ ВС, као и команданата бригада и батаљона, професионалних војних лица попут бригадних генерала, главних подофицира бригаде и вишим.

– У другој варијанти Вучићеве слике биле би постављене и у салама домова Војске Србије и војничким клубовима у којима се одржавају свечани скупови.

У трећој варијанти Вулин својим предлогом обухвата начелника и заменика начелника Гебералштаба ВС, затим начелнике организационих јединица ГШ ВС, команданте оперативног нивоа и команданте гарнизона и гарнизонских места.

На крају дописа министар Вулин тражи и да му се у предвиђеном року пошаљу подаци о потребном броју фотографја, али и рамова за фотографије председника!

Потез Вучића поделио јавност: Посао мигрантима, а Србима?

Ипак, да ствар буде гора, 45 минута пошто је Курир објавио да је министар одбране Александар Вулин званично издао наређење, под ознаком ХИТНО, да се у службене просторије Министарства одбране и Војске Србије поставе фотографије председника Републике Александра Вучића, он је тај документ прогласио војном тајном!

 

Извор: Espreso.rs / Kurir.rs