Издвајамо Спорт

СРАМОТНО ПОНАШАЊЕ КК.ПАРТИЗАН ПРЕМА ДУЛЕТУ: Нико из клуба није питао како сам, али ће дуг вратити МИЛОМ ИЛИ СИЛОМ!

Душко Вујошевић (Фото: Јутјуб)

Некадашњи тренер Партизана Душко Вујошевић истакао је да га нико из тог кошаркашког клуба није звао да пита за здравље

Вујошевић је скоро две недеље боравио на ВМА због проблема са дијабетесом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Баш нико из кошаркашког клуба ме није звао. Звали су ме само из фудбалског клуба Милан Обућина и Милош Вазура, који је понудио помоћ. Ни не треба да зову, само очекујем да се побрину да ми дуг буде исплаћен. Милом или силом – изјавио је Вујошевић, а преноси Спорт клуб..

Он је додао и да га мишљења људи да ли је право време за наплату дуга не интересују.

– То сам зарадио пре неколико година, а сад је дуг умањен, па још и подељен на рате. Тако да ми ти финансијски стручњаци за туђе паре нису потребни. Љубав према Партизану нисам продавао већ сам је имао, а новац сам зарадио правно и морално. Ружно је што сада треба да наплаћујем преко БАТ – истакао је Вујошевић.

Селектор Босне и Херцеговине је после неколико дана на ВМА пуштен на кућно лечење, пошто му се здравствено стање побољшало.

– Уз велико ангажовање људи са ВМА и оних који се баве употребом хипербаричне коморе на Бањици, дошли смо до одличних резултата. Много ми је значио и успех моје селекције БиХ, имали су енергију и за мене – рекао је Вујошевић и додао:

– Захваљујем свима на подршци, било је оних коју навијају за Партизан и оних који подржавају Звезду, али и оних који ни за кога не навијају а просто ме цене – закључио је Дуле.

 

Извор: Спорт клуб

БОНУС ВИДЕО: