Издвајамо Србија

ВИКТОР САВИЋ ПОБЕСНЕО ЗБОГ ШПАНОВИЋКЕ И ДИГАО СРБИЈУ НА НОГЕ: Ево шта је урадио поводом скандала на СП…

Србија је остала у шоку након што српска атлетичарка Ивана Шпановић на синоћ одржаном Светском првенству у скоку у даљ није освојила заслужену златну медаљу. Неправда је погодила читаву нацију, као и глумца Виктора Савића који није издржао а да се не огласи на друштвеној мрежи Инстаграм.

Виктор Савић (Фото: Јутјуб)

Он није могао да остане нем после синоћњег скандала, а на Инстаграму је подсетио да се слична ствар десила и нашем пливачу Милораду Чавићу на Олимпијским играма у Пекингу 2008. године, када је неправедно изгубио од Американца Мајкла Фелпса.

 

“Нисмо дуго чекали на нову неправду према такмичару из Србије.. Па, је л ово испод 7?! Па, је л овај десно први?! Велики нам опет показују колико су мали, само ми то брзо заборављамо и већ сутра им се поново дивимо и желимо да будемо као они. Као они…”, написао је Виктор Савић на друштвеној мрежи, а бројни пратиоци су подржали глумца и дали подршку Шпановићевој.

Ивана Шпановић (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, Иванин скок, који је био преко 7 метара и довољан за златну медаљу. Скраћен је јер се број на леђима откачио при скоку и оставио траг у песку на 6.91 метара. Атлетски савез Србије уложио је жалбу на ову одлуку, али нажалост она није прихваћена.

 

Извор: Курир.рс

loading...
Loading...