Издвајамо Србија

ВИКТОР САВИЋ ПОБЕСНЕО ЗБОГ ШПАНОВИЋКЕ И ДИГАО СРБИЈУ НА НОГЕ: Ево шта је урадио поводом скандала на СП…

Србија је остала у шоку након што српска атлетичарка Ивана Шпановић на синоћ одржаном Светском првенству у скоку у даљ није освојила заслужену златну медаљу. Неправда је погодила читаву нацију, као и глумца Виктора Савића који није издржао а да се не огласи на друштвеној мрежи Инстаграм.

Виктор Савић (Фото: Јутјуб)

Он није могао да остане нем после синоћњег скандала, а на Инстаграму је подсетио да се слична ствар десила и нашем пливачу Милораду Чавићу на Олимпијским играма у Пекингу 2008. године, када је неправедно изгубио од Американца Мајкла Фелпса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

„Нисмо дуго чекали на нову неправду према такмичару из Србије.. Па, је л ово испод 7?! Па, је л овај десно први?! Велики нам опет показују колико су мали, само ми то брзо заборављамо и већ сутра им се поново дивимо и желимо да будемо као они. Као они…“, написао је Виктор Савић на друштвеној мрежи, а бројни пратиоци су подржали глумца и дали подршку Шпановићевој.

Ивана Шпановић (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, Иванин скок, који је био преко 7 метара и довољан за златну медаљу. Скраћен је јер се број на леђима откачио при скоку и оставио траг у песку на 6.91 метара. Атлетски савез Србије уложио је жалбу на ову одлуку, али нажалост она није прихваћена.

 

Извор: Курир.рс