Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ЋЕ ПОБЕСНЕТИ! Живковић се на Твитеру ругао деци из Авганистана само зато што им је председник помогао!

Пропали опозиционар Зоран Живковић још једном је показао свој простаклук! Он се без трунке стида данас на твитеру наругао деци избеглицама из Авганистана само зато што их примио председник Србије Александар Вучић!

Живковића није било срамота да се спрда са десетогодишњим Фархадом Нуријем који је, иако избеглица, продајом својих цртежа учествовао у прикупљању новца за лечење седмогодишњег дечака из Србије.
– А. Вучић најзад нашао одговарајуће саговорнике за дијалог – написао је Живковић изнад слике на којој се виде Александар Вучић и недужна деца из Авганистана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сраман гест пропалог политичара изазвао је лавину негативних коментара, међу којима је један од упечатљивијих био онај који је поставио маркетиншки стручњак и аналитичар Небојша Крстић.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић понудио је данас држављанство породици 10-годишњег Фархада Нурија избеглице из Авганистана, који је продајом својих цртежа учествовао у прикупљању новца за лечење седмогодишњег дечака из Србије, и обећао посао оцу породице, како би могли да остану у нашој земљи.

Председник је казао да му је жеља да задржи „сликарски, али и људски таленат“ Фахрада Нурија и његове породице.

Вучић је малом Фархаду понудио стипендију, да би могао да настави да слика, а његовом оцу посао, те држављанство за све.

Фархад Нури, који са родитељима и браћом привремено борави у Центру за избеглице у Крњачи, казао је да би желео да остане у Србији, иако је породица намеравала да оде у Швајцарску.

– Моје је да понудимо да будете грађани Србије. Ми бисмо били почаствовани ако би ви то прихватили – рекао је Вучић.

 

Извор: Информер.рс