Издвајамо Србија

АЦА ЛУКАС ПРИЗНАО КРИВИЦУ: Певач добио 10 месеци затвора, условно на три године! (ВИДЕО)

Певач Аца Лукас признао је данас да је тукао бившу супругу Соњу Вуксановић и потписао је споразум о признању кривице с Тужилаштвом! Брза реакција Трећег основног тужилаштва

Фолк певач Аца Лукас осуђен је на 10 месеци затвора условно на три године, пошто је признао да је тукао бившу супругу Соњу Вуксановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је добио и забрану приласка Соњи Вуксановић на годину и шест месеци.
Ово је иначе рекорд у брзини доношења пресуде. Наиме, Треће основно тужилаштво је за само један дан од извршења дела донело пресуду.

Лукас је данас по повратку из Швајцарске сам дошао у полицијску станицу у Новом Београду, где је саслушан. Он је признао да је физички насрнуо на бившу супругу Соњу Вуксановић, која га је и пријавила органима реда.

Да подсетимо, након што је нешто после 11.30 часова стигао у Београд из Швајцарске у којој је синоћ имао наступ, Аца Лукас самовољно је отишао у полицијску станицу Нови Београд.

Иначе драма између Аце и његове супруге Соње Вуксановић почела је јуче, када га је она пријавили полицији због наводног физичког напада, оптуживши га да ју је наводно претукао.

 

Извор: Пинк.рс

БОНУС ВИДЕО