Србија

БЕЛИ У ДИЛУ СА СНС? Прелетачевић само у медијима глуми опозицију

Београд — Лука Максимовић, алијас Љубиша Прелетачевић Бели, готово да не присуствује седницама скупштине општине Младеновац, наводи неименовани извор “Данаса”.

 

Loading...

Осим тога, извор београдског листа који наводи да је он “упућен у дешавања у општини Младеновац” каже да Максимовић “не ради ништа за добробит грађана”.

Према његовим речима, Лука Максимовић „долази на сваку пету седницу и на њој се задржава евентуално пет минута”, као и да је он „тотално незаинтересован за реалне проблеме грађана“, те да нити једног тренутка није покушао да изађе из свог алтер ега.

ДАНАС ЈЕ 4. СЕПТЕМБАР И ВЕЛИКИ ПРАЗНИК: Српски народ чврсто верује да на тај дан ваља УРАДИТИ СЛЕДЕЋЕ…

„Знајући како се понаша у Младеновачкој скупштини, забринуло ме је када сам сазнао да планира да се кандидује на предстојећим изборима у Београду. Он представља маскоту која нема појма ни о чему, нити је занимају реални проблеми грађана. Такође, људи ван Младеновца не знају да многи његови одборници отворено сарађују са СНС, а неки су чак и у најближим родбинским везама са људима из врха те партије“, истиче извор “Данаса”.

Он даље наводи да је одборничка група Луке Максимовића учествовала у неуставном избору за чланове Савета месних заједница у које су делегирали и своје људе, те да је због тога упућена жалба Уставном суду.

Према оцени извора “Данаса”, одборничка група „Бели – Само јако тесно“ сарађује са СНС у Младеновцу, док у медијима пред грађанима Србије глуми бескомпромисну опозицију.

„Њихова одборничка група, када би се појавила у скупштини, никада није наступила са хомогеним ставом, од 12 одборника, седморо гласа за неку тачку коју предложи владајућа коалиција, а петоро буде против. Услед такве ситуације, Белог је напустио Стеван Влајић, који је у ствари био мозак читаве екипе а који је у јавности наступао као портпарол њихове фиктивне странке Сарму пробо ниси“, навео је он.

Др ИВИЦА ТОДОРОВИЋ (САНУ): Словени су се некад називали Србима, Албанци нису Илири

Према информацијама извора београдског листа, након одласка Влајића, у фиктивној странци Луке Максимовића „настала је паника“, јер је бивши портпарол био онај који је осмислио наступ Белог Прелетачевића, писао му говоре и саопштења, те водио профиле на друштвеним мрежама.

Максимовић је пре пар месеци у разговору за “Данас” најавио да ће на предстојећим изборима у престоници наступити самостално „јер су сви исти“.

На Твитеру је недавно означио лидере опозиционих странака и упитао „око чега тачно не можете да се договорите колеге?“.

 

Извор: B92.net

 

 

Бонус видео:

Loading...
loading...
loading...