Србија

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Вучићева листа се заклела тзв. независном Косову

Александар Вучић је и председник СНС, и председник државе, и вршилац дужности председника Владе Србије, и шеф свих тајних служби безбедности и једини преговарач о судбини Косова и Метохије.

 

То није нормално и то не постоји нигде на свету. Унутрашњи дијалог о Косову и Метохији Вучић је очито све време водио ван очију јавности само са Хашимом Тачијем и Рамушом Харадинајем. Дијалог је завршен договором да Вучићева и СНС листа на КиМ уђе у сепаратистичку владу ратног злочинца и терористе Рамуша Харадинаја и положи заклетву тзв. независном Косову. Оно што је посебно срамно јесте да је Вучић, као најобичнија политичка кукавица, ову своју одлуку да подржи независност лажне државе Косово пребацио на одговорност Срба са КиМ који се о томе ништа нису питали.

Путин отерао Клинтонову на сметлиште историје: Фејсбук открио како су Руси помогли Трампу

Александар Вучић лично је потписао антиуставне бриселске споразуме, повукао границу са КиМ, прави путеве и помаже стварање Велике Албаније са својим пријатељем Едијем Рамом, а сада је прекршио и заклетву председника Републике Србије да ће чувати Косово и Метохију у саставу Србије. Скандалозно је и невероватно да сада друге оптужује за оно што он све време ради по налогу својих западних ментора који су га довели на власт када су Томиславу Николићу честитали победу на председничким изборима 2012. године три сата пре затварања биралишта. Од тог тренутка Александар Вучић је преузео обавезу да преда Косово и Метохију да би био на власти и он сада ту своју обавезу испуњава.

Не можете у авион јер нисте Американци! Холандски војници одбили да приме људе док су бежали од апокалиптичног урагана

Ништа не може сакрити ову истину, а посебно не партијска саопштења СНС и ПС и вређања политичких противника из опозиције само зато што смо га јавно разоткрили. Власт се највише плаши суочавања са овом истином која све више продире и у бирачко тело СНС: Александар Вучић је издајник Косова и Метохије и због тога ће кад-тад морати кривично да одговара.

 

Извор: Dveri.rs

 

Бонус видео: