loading...
Србија

ВЛАДИМИР МАРЈАНОВИЋ ИМАО УЛОГУ “ЧИСТАЧА”?! Отерао са насипа људе који су тражили Јелену!

Фото: Јутјуб

Владимир, отац осумњиченог Зорана Марјановића, поново се доводи у везу са злочином у Борчи, када је 2. априла 2016. године наводно на насипу настрадала његова снаја Јелена Марјановић

 

Сведоци кажу за Ало да је најстарији члан породице, док се још увек трагало за Јеленом, окупљенима рекао “Нема је људи, идите кућама!”.

Македонци сад певају о НАТО-у, а шта ће кад стигну први сандуци?

– Владимир Марјановић нам се обратио око 4 сата ујутру у недељу, 3. априла 2016, и рекао да је најбоље да одемо кућама јер Јелене нема. Замолио нас је да ако можемо дођемо за два сата, око 6, јер ће се тада “можда боље видети”. Нисмо имали много избора јер су Марјановићи били ти који су нас и позвали у помоћ, а када су рекли да се “разиђемо”, то смо и урадили – објашњава саговорник близак истрази.

На насипу 3. априла 2016. године од четири сата ујутру до шест сати није било чланова из породице Марјановић, али ни људи које су они позвали да траже несталу Јелену.

– Сумња се да је управо тада донето тело несрећне жене и да су тада бачени докази. На неколико метара од Јелениног тела нађени су њена патика, део тренерке и Владимиров мобилни телефон – додаје исти извор.

Владимир Марјановић би могао да буде следећи кога ће полиција привести на информативни разговор о убиству његове снаје.

– Он је вероватно имао улогу “чистача” у случају Марјановић. Постоји могућност да Владимир није ни видео ко је убио Јелену, али да је учествовао у уклањању трагова и бацању тела. Ако се сетимо да је Јелени скинут лак са ноктију, да су јој руке потапане у варикину, да је све очишћено тим абразивним средством, јасно је да то није могла да учини једна особа – објашњава саговорник.

ЖИГ ЗВЕРИ: Почело масовно чиповање људи, и Србија добила позив!

– Сумња се да је Владимир контролисао сина и истрагу када је Зоран ухапшен пре 17 месеци. Постоје индиције да је пре неколико дана, када је полиција поново закуцала на врата куће Марјановића у Борчи, Владимир био тај који је брзо реаговао. Пре него што је Зоран одведен у полицију, сумњајући да опет иде на полиграф, Владимир је успео да му кришом у уста стави таблету за смирење, као што је то чинио и уочи претходних тестирања. План је био да смири сина и помогне му да опет превари машину. Међутим, Зоран је одведен у тужилаштво и задржан у притвору – завршава саговорник.

 

Извор: Alo.rs / Informer.rs

loading...