Издвајамо Србија

ВЛАДИМИР ЈЕ ХТЕО ДА КАЖЕ НЕШТО О МОТИВУ ЈЕЛЕНИНОГ УБИСТВА А ЗОРАН ГА ПРЕКИНУО: Ћути да прича човек (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Овај део емисије био је посвећен мотиву злочина

Прошло је више од недељу дана од када је приведен Зоран Марјановић поводом умешаности у случај убиства певачице Јелене Марјановић у Борчи, а спекулације о томе када је први пут показао нервозу и нелагодност у јавности не престају.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гостујући у друштву свог оца Владимира у емисији „Ћирилица“ непосредно по открићу језивог злочина, у којој је учешће узео и познати београдски адвокат у пензији Тома Фила, Зоран је важио за напаћеног удовца, а не за једног од осумњичених.

Последње речи Зорице Крсмановић откривају Јелениног убицу: „Знам ко ми је убио дете“, рекла је и издахнула

Док је новинар и домаћин емисије Миломир Марић питао „да ли се неко пита зашто би ти убио жену и ћерку оставио као сироче?“, одговори су се низали.

– Никог не интересије мотив. Основ је мотив. Али толико лажи да изађе, одакле у људима толика потреба да вас назове убицом, да активира целу јавност против вас – рекао је Владимир.

– Обично нема убистава без мотива код нормалног човека, једино неурачунљива особа убија без мотива. Да ли је то национално, љубав, новац, страст, ружна реч… Без мотива нећемо и наћи ништа, у том правцу и иде истрага, зашто би неко убио жену, мора да има неки разлог – надовезао се Фила и нагласио да он сматра да је у питању било нечије „емотивно пражњење над том сиротом женом“.

И баш у тренутку када је Владимир кренуо да даје одговор да је немогуће да оптужују целу породицу, Зоран је показао своју немирну страну.

– Ћути да прича човек – процедуо је он кроз затворену вилицу.

Видео погледајте овде:

 

Извор: Телеграф.рс