Издвајамо Србија

ВУЧИЋ: Смешна ми је критика власти, што приватник није дао плату радницима – ЗАПРЕПАШЋЕН САМ ТИМ ГЛУПИМ САОПШТЕЊЕМ

Фото: Јутјуб

Београд — Критике на рачун власти да не реагује због тога што фирма која изводи радове на Славији не исплаћује својим радницима плате ме је данас искрено насмејала.

То је рекао председник Србије Александар Вучић, додајући да је запрепашћен што је такво „глупо саопштење“ уопште неко објавио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Покрет слободних грађана саопштио је да радници предузећа „Ратко Митровић – Нискоградња“ асфалтирају главне београдске саобраћајнице по највећим врућинама за накнаду од 5.000 динара, а нису им оверене књижице и исплаћене зараде, због чега планирају поново да обуставе радове. Они су навели да власт и медији о томе ћуте и оцењује да је то пример још „једног удара на основна грађанска права.

“Неко критикује власт или власт у у Србији зато што приватник негде није дао плату својим радниима. У којој земљи то на свету има“, упитао је Вучић.

Он је истакао да то нема нигде на свету, и да би неки да Србију врате у рани феудализам.

“Замислите да ми сада јуримо сваког приватника да ли је исплатио плату. Не може нешто што је ненормално да победи нешто што је нормално“, рекао је он.

“Какве тои везе има са свима нама. Град платио све до последњег динара. Наш је посао да обезбедимо да на тендеру победи неко ко је дао најбољу понуду, шта то нас даље брига где и како ко узима“, рекао је Вучић.

Председник је рекао и да ће Србија да има пробелм и да нећемо имати радне снаге, и биће много места без радне снаге.

“То постаје све већи проблем Србије и то сам чуо у Сенти да ће тек бити проблем и о томе нико неће да говори“, додао је он.

“Најбоље гутљај пива и 14 кафа дневно па да свима солим памет“, рекао је Вучић на рачун критика.

 

Извор: Б92

БОНУС ВИДЕО

https://youtu.be/dIhW0mH7Spc