Издвајамо Србија

ЗАБОРАВЉЕНО СВЕДОЧЕЊЕ МАЛЕ ЈАНЕ: Открила шта јој је то мама дала, а то је касније пронађено поред Јелениног тела

Фото: Јутјуб

Девојчица је приликом разговора са полицајцима испричала да је тог дана мами дала цуцлу, а она њој качкет, након чега је Јелена отишла на трчање

Зоран Марјановић, супруг брутално убијене певачице Јелене Марјановић (33), који је поводом овог случаја ухапшен у петак, 15. септембра у својој кући у Борчи, и даље је у притвору. Међутим, поново су актуелне приче од пре годину дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је пре тачно годину дана, 20. септембра 2016. године, саслушан у полицији како би у циљу истраге разјаснио све недоумице у вези са кобним даном када је певачица нестала.

Инспекторе је тада посебно занимало то како је качкет нађен поред Јелениног тела, када га је 2. априла на насипу у Борчи, непосредно пре злочина, дала ћерки Јани.

Како се тада писало, девојчица је приликом разговора са полицајцима испричала да је тог дана мами дала цуцлу, а она њој качкет, након чега је Јелена отишла на трчање.

– Мала Јана, иако је тада имала пет година, и даље је носила цуцлу. Јелена је на све начине покушавала да је одвикне од тога, али је дете и даље носило. Све ово око нестанка за девојчицу је било веома стресно. Инспектори су због тога неколико пута разговарали са њом. Били су пажљиви како дете ни на који начин не би било повређено. Јана је у једном од разговора, када је стекла поверење инспектора, испричала да је тог дана када је њена мама нестала, с родитељима била на насипу у Борчи. Рекла је да се мама спремала за трчање, а она је остала с татом и чекала да се врати – рекао је тада саговорник близак истрази за Српски телеграф.

Према његовим речима, полицајце је највише изненадило када им је Јана у једном разговору рекла да је код ње остао мамим качкет.

– Девојчица је испричала да јој је Јелена рекла: „Дај мами цуцлу, а ја ћу теби качкет. Чувај га док се не вратим“. Јелена је на тај начин хтела да да је одвоји од цуцле. Нажалост, то је био последњи пут да су се мајка и ћерка виделе. Међутим, све то не би било толико чудно да следећег дана у каналу у Црвенки поред Јелениног тела није нађен качкет, управо онај који је оставила ћерки на чување – објаснио је тада извор из истраге.

Зоран Марјановић је због бројних нелогичности прошле године за само две недеље у својству грађанина саслушан неколико пута.

– Инспектори од првог дана сумњају да он зна неке информације о злочину на основу којих би случај био расветљен. Иако је често у згради полиције, Марјановићи не попуштају. Све је нервознији, али за сада није подлегао притисцима. Кад су га поново питали о дану кад је Јелена убијена, није се држао истог редоследа дешавања, као што је то раније чинио. Због тога се сумња да Зоран доста тога зна, и да ће кад тад да „пропева“, и открије ко стоји иза бруталног убиства – говорио је извор из истраге, а пренели медији.

 

Извор: Телеграф.рс