Србија

ЗОРАНОВУ ЉУБАВНИЦУ ПРИВОДЕ НА САСЛУШАЊЕ?! Каква је улога Зорице Митровић у убиству Јелене?

Фото: Јутјуб

После открића да је Зоран Марјановић познавао Зорицу Митровић и пре убиства супруге Јелене, као и да је ишао код ње неколико сати након сахране, полиција ће звати Зорицу на саслушање

 

Loading...

Шокантно откриће да се Зоран Марјановић познавао са Зорицом Митровић и пре убиства његове супруге Јелене Марјановић даје овом случају нови правац који је усмерен ка откривању не само мотива него и свих учесника у стравичном злочину.

Како пишу београдски медији, истрага ће ићи и ка евентуалној умешаности Зоранове љубавнице у убиство 2016. године и она ће бити позвана на саслушање у МУП.

СКАНДАЛОЗНО: Апелациони суд укинуо пресуду Мирославу Мишковићу за утају пореза

Марјановић је ухапшен 15. септембра ове године због сумње да је убио Јелену и налази се у притвору.

– Испоставило се да су Зоран и Зорица слагали да се нису познавали пре Јелениног убиства. Више од годину дана Марјановић је пласирао срцепарајуће приче о наводно великој љубави са Јеленом, заклињући се да ће заувек остати сам. Његова мрачна тајна је сада откривена, а најбизарније је је што је 7. априла након Јеленине сахране, већ уговарао одлазак код нове девојке – рекао је за београдске медије извор упућен у истрагу.

По речима саговорника и Зорица је слагала да није пре Јелениног убиства познавала Зорана, а веома је чудно како се за тако кратко време зближила не само са Зораном већ и са његовом породицом и да је убрзо прешла да живи код Марјановића у Борчу. Како каже она се чак јавно хвалила да би живот дала за Зорана и да не може да живи без њега.

ЕРДОГАН: Косово није држава!

– Треба испитати улогу не само чланова породице марјановић, него и Зорице Митровић. Ово откриће може да донесе обрт у истрази јер је Зоран у време убиства увелико имао љубавницу. Сасвим је логично да и Зорицу позову на саслушање – закључује за београдске медије извор упућен у истрагу.

 

Извор: Telegraf.rs / informer.rs

Loading...
loading...
loading...