Издвајамо Свет

ИРМА ЈЕ ПОКОСИЛА И НАСЕЉЕ ИЗ СПОТА „Despacito“: Ево како оно изгледа након што је УРАГАН ПРОТУТЊАО плажом (ВИДЕО)

Први снимци не обећавају да је бисер Порторика сачуван

Ла Перлу, прелепу плажу и део Порторика у коме се снимао светски популарни хит „Деспацито“ , погодио је ураган Ирма.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фотографије и видео снимци који су се појавили на друштвеним мрежама, показују опустошен град, без људи на улици, али још увек нема слика са пучине, на којима бисмо могли да видимо колико су заправо лепоте овог места које се појављују у споту, оштећене.

На једном снимку чији аутор тврди да је плажа „Ла Перла“ испод тог пута одакле је он снимао, види се како све грађевине и даље имају кров, као и да су изузетно јаки налети ветра. Ипак, делује да су кућице одолеле налету злогласне Ирме, јер се упркос мраку, види да нису претерано оштећене, већ да јак ветар само савија палме и остало растиње.

Ова фотографија на Инстаграм је постављена пре неколико сати, па уколико није стављена „ретроактивно“, чини се да је танас тамо овако:

 

#puertorico #despacito #laperla#beach

A post shared by Arlon Arlon (@sfarlon) on

Ла Перла је стари део Сан Хуана у Порторику, где се куће налазе на самој обали мора, а будући да је јак ураган погодио ово место у среду и четвртак, прилично је извесно да шарене кућице нису остале нетакнуте.

Неке од фотографија појавиле су се на друштвеним мрежама, и на њима се не види значајна штета, али се страхује да је ипак нешто оштећено.

https://youtu.be/GsnTK3_u6dw

Погледајте спот који је настао пре неколико месеци у Порторику, а који је ово место начинио светском туристичком дестинацијом број један:

 

Извор: Телеграф.рс

БОНУС ВИДЕО

https://youtu.be/P2igA0-2yd8