Издвајамо Србија

МАРИЋЕВА ИСПОВЕСТ О ЗОРАНУ: Одувек сам сумњао да је он убица, о Јелени је причао као да је ствар и уживао у слави

Миломир Марић пре два месеца предвидео је да ће Зоран Марјановић бити ухапшен због убиства своје супруге Јелене Марјановић.

Фото: Јутјуб

Водитељ је рекао да је Марјановиће звао у своје емисије јер је желео да им пружи шансу да кажу шта имају. Ипак, од првог момента био је уверен да су умешани у Јеленино убиство.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Позвао сам Зорана и Владимира Марјановића у емисију јер сам мислио да ће да отворе душу и испричају све о овој трагедији. Међутим, они су о њој причали неповезано, одмах се видело да нешто крију. У припремама емисије, желећи да испровоцирам Зорана, постављао сам му интимнија и емотивнија питања, али он је о својој убијеној жени причао као неки робот. Као да је жена коју наводно воли и која му је родила ћерку нека ствар, тако хладно ни о столу и столици не би причао. А онда би пред камерама патетисао, причао како је била добра мајка, супруга, певачица“, рекао је Марић за домаће медије.

„Искрено сам од самог почетка сумњао да је Зоран убица. Његова верзија приче о догађају на насипу је од првог дана била неуверљива. Поготово чињеница да је нестанак супруге пријавио полицији тек неколико сати касније. Ако је и тада било ко веровао у Зоранову невиност, његово понашање у месецима после злочина је недвосмислено указивало на чињеницу да је он убица. Последњи пут ме је звао и замолио да га позовем у јутарњи програм, а када се појавио, био је изгубљен, потпуно ван себе. Нормалан човек се тако не понаша“, додао је Миломир. Марић је приметио да је Зорану пријала поуларност и да се радо појављивао у јавности.

„Он се веома радо сликао у јавности са старлетама и једва је чекао да буде позван у ријалити. Деловало ми је као да је уживао у свој тој “слави” и популарности коју му је донело Јеленино убиство. Уз све то он је сталним појављивањем у медијима и целокупном помпом која се направила покушавао да сакрије истину о Јеленином убиству. То му је била нека врста тактике и веровао је да ће тако успети да избегне одговорност за своје недело и одлазак у затвор, јер мисли да је починио савршен злочин. Да ли би било ко коме је убијена жена могао после неколико недеља да се дописује са другим девојкама, излази и иде по емисијама, а већ после годину дана уђе у ријалити. Наравно да не би. Зоран је страшан манипулатор, када је годину и по дана успео да замајава јавност“, сматра Марић.

Подсетимо, Зоран Марјановић се сумњичи за убиство супруге, певачице „Гранда“ Јелене Марјановић, дуже од 24 сата је с помагачима прикривао трагове злочина, сумњају истражитељи. Они подсећају да је само неколико дана после свирепог убиства певачице, чије је тело пронађено у каналу у Црвенки код Борче 3. априла прошле године, полиција пронашла трагове хемикалија по целој кући.

 

Извор: Курир.рс