Издвајамо Србија

МИТРОВИЋ ПОРУЧИО ОБРАДОВИЋУ: Уместо да дођеш код мене, као мушкарац, ти си као сека Перса НАПАО МОЈЕ НОВИНАРКЕ!

Власник ТВ ПИНК реаговао је на претње Бошка Обрадовића, који је рекао да је у суботу уместо новинарки требало да нападне директно Жељка Митровића. Отворено писмо власника ТВ Пинк преносимо у целини

Уважени Бошкић Силни! Бити силан, насилан и бруталан није тешко, а посебно није тешко пребити малу девојчицу тешку 40 кг са све ципелама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уместо да дођеш код мене, а чекао сам те пуна два сата да као мушкарци, што ти свакако ниси, расправимо све твоје педофилско-наркоманске и све остале халуцинације, на начин који ти наравно изабереш, ти си као задња сека Перса сву своју мушку нејакост усмерио ка бруталном пребијању новинарке-девојчице која је само радила свој посао.

Пажљиво сам слушао твој надахнути говор у коме си показао да ниси само избезумљени измет прохујалог Љотићевског времена, већ и патолошки лажов и шизофрени психопата, који уместо да је отишао у болницу извинио се и уверио у тежину повреда повређених новинарки Гордане Узелац и Маре Драговић, али о истом трошку искористио посету болници да прегледаш и стадијум трулежа онога што се код осталих људи зове мозак, ти си опет обманама и гнусним лажима покушао да скренеш пажњу са твог бахатог, примитивног и насилничког понашања и са тема да је твој директор у Чачку смењен због педофилије што се данас и експлицитно чуло у парламенту!

Види Бошкић, као што знаш ја се не плашим ни тебе ни свих твојих психопата и лудака и сам си видео да сам вам пустио лепу музику, стајао и дириговао испред вас и чак вам дао и банане да се мало окрепите не знајући да не волите оперу и да сте се ви спремили за песничење, али ако је песничење твој једини аргумент спремићемо се и за тај облик комуникације.

Ја лично презирем насиље, али ни ти ни било ко нећете уређивати мој програм, а посебно нећете малтретирати моје запослене, јер сада више немаш проблем са њима, сада имаш проблем са мном и ја ћу ти га на твоје лично задовољство решити!

Зато Бошкић, пре него се мача латиш наоштри оно сто немаш, јер изненадићете моја спремност!

Увек Спреман Жељко Митровић

 

Извор: Информер.рс / ТВ Пинк