Србија

Никола Којо испрозивао Србе који својатају Драгића и Дончића: Саркастично дао предлог и како да присвојимо Гасола и Шведа

Популарни глумац изазвао полемику на друштвеним мрежама својим коментаром

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После “југословенског“ финала Еуробаскета у коме је Словенија предвођена играчима српског порекла дошла до злата, било је много полемике и коментара на друштвеним мрежама који су привукли пажњу.

СРБИ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ БЕСНИ НА ДРАГИЋА, ПОРУЧИЛИ МУ: Овде ниси добродошао, носи злато у Словенију душо продана!

Један од таквих је и онај који је објавио српски глумац Никола Којо, који је саркастично на Твитеру прокоментарисао то што је много српских навијача о Горану Драгићу и Луки Дончићу причало као о Србима и својатало их.

Уосталом, ни они сами не крију да су поносни на своје српске корене, али и истичу да воле Словенију, да се осећају као Словенци и њој су на крају и донели злато.

Који је после финала објавио фотографију прве петорке шампионата на коме је био поменути словеначки двојац, Богдан Богдановић, као и Алексеј Швед и Пау Гасол.

ДАЧИЋУ СЕ СМЕЈЕ ЦЕО СВЕТ: Ивица се пришуњао Трампу и тражио АУТОГРАМ, Доналд га питао како се зове!

Она је послужила Коју за коментар, где је шаљиво поручио да бисмо поред Дончића и Драгића могли да присвојимо и Шведа и браћу Гасол, па да уклопимо најбољу петорку шампионата под наше окриље.

Извор: Telegraf.rs