Србија

ОБРАЗ: Брже, јаче, коље!

Брже. јаче, коље! (Фото: Образ)

БЕОГРАД – Поводом најаве одржавања поворке срама и содомског греха на улицама Београда, као и поводом све погубнијих потеза Александра Вучића везаних за Косово и Метохију, Отаџбински покрет Образ је за данас пријавио протестни скуп испред Председништва Србије, под називом „Вучић + Брнабић = Харадинај“, стоји у саопштењу покрета Образ у којем се каже да је скуп забрањен од стране марионетског режима.

Међутим, овај протест је забрањен одлуком марионетског режима, под изговором да на скупу може доћи до угрожавања безбедности и здравља грађана, јавног морала и ометања саобраћаја, наводе из Образа.

Такво „образложење“ је крајње лицемерно, будући да се овог истог дана у Београду одржава скуп којим се отворено шири и намеће јавни неморал.

Да је Србија збиља правно уређена држава, скуп којим се промовише содомски грех би морао да подлеже Уставом прописаним условима за забрану. Али, у земљи која се своди на феудални посед браће AV, онемогућава се окупљање родољубивих грађана чија је једина „мана“ то што се залажу за очување јавног морала, одбрану духовног и породичног здравља нације и поштовање Устава и закона, поручују из Образа.

Србија се данас налази под колонијалном управом, која настоји да угуши сваку могућност слободарског мишљења и деловања. Управо зато, наша дужност је да не ћутимо, него да смело и одлучно кажемо истину. А истина је да од Вука Бранковића Србија није имала таквог издајника и штеточину као што је Александар Вучић.

Ниједно безакоње не траје вечно, па неће ни његово. Наше је да не клонемо духом, него да се истином, вером и истрајношћу боримо и изборимо за слободну Србију, каже се у саопштењу Образа.

У свом стилу, покрет Образ је припремио и креативни плакат који би био заштитни знак најављеног протеста, а на њему су ликови Александра Вучића, Ане Брнабић и Рамуша Харадинаја уз слоган који представља варијацију изборног слогана Александра Вучића и СНС-а, а који каже “Брже, Јаче, Коље”.

Извор: Србија Јавља