Србија

ОРГАНИЗОВАЋУ ТИ ПРОЈЕКЦИЈУ У ЗАТВОРУ: Харадинај бесан због филма Малагурског, а Борис му је ОВАКО ОДГОВОРИО! (ВИДЕО)

Да ли то истина боли?

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Филм Бориса Малагурског који доноси истину о уништавању српске баштине на КиМ узбуркао је страсти међу Албанцима, а реаговала је и влада лажне државе Косово.

ДАЧИЋУ СЕ СМЕЈЕ ЦЕО СВЕТ: Ивица се пришуњао Трампу и тражио АУТОГРАМ, Доналд га питао како се зове!

Они су оценили да је филм Владе Србије не само усмерен против чланства Косова у Унеско већ и “низак и расистички“.

– Част ми је, јер ако мене и мој филм напада неко попут Рамуша Харадинаја, који је у својој књизи писао како је убијао српске цивиле и нелојалне Албанце, што је Хашки трибунал оценио као „уметничку слободу“, знам да сам на правом путу. Харадинај је напао филм који није ни гледао, али имам предлог да решимо тај проблем: организоваћу му специјалну пројекцију, само за њега, у затвору, где му је и место. Тзв. премијер „Републике Косово“ не разуме шта је то уметност или праведна борба и зато му наш филм смета – каже Малагурски за Еспресо.рс.

– Међутим, желео бих да му поручим нешто: свет је дуго жмурео пред неправдом која је чињена против Срба, али захваљујући нашем филму, свет поново гледа и неће више моћи да се крије истина. Правда ће да победи, ма колико они саопштења објавили у покушају да прикрију своју панику – закључио је аутор филма „Косово – моменат у цивилизацији“, који је 15.септембра имао премијеру у Паризу.

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ МАРИЋА О УБИСТВУ ПЕВАЧИЦЕ: Неко веома моћан је у питању, истрага је кренула тек када су сменили главног..

Филм “Косово: Моменат у цивилизацији“ снимљен је у циљу да светској јавности представу српску Унеско баштину на Косову и Метохији, да објасни ко је угрожава и зашто она мора да остане баштина Србије, а снимљен је уз подршку Канцеларије за Косово и Метохију, Туристичке организације Београда и великог броја појединаца из земље и иностранства.

 

Извор: Espreso.rs