loading...
Издвајамо Свет

ПУТИН НАРЕДИО ХИТНУ ЕВАКУАЦИЈУ СТАНОВНИШТВА НА ГРАНИЦИ СА С. КОРЕЈОМ: Напад САД на Ким Џонг Уна никад ближе!

Руским држављанима на Далеком истоку председник Русије Владимир Путин наредио је да се одмах евакуишу, јер у Москви страхују да ће ускоро почети сукоб САД и Северне Кореје

Северна Кореја је разбеснела међународну заједницу лансирањем ракете која је летела директно изнад Јапана, изазивајући страхове од масовне одмазде од стране међународних савезника, укључујући и САД које би могле започети Трећи светски рат.

Одељење за цивилну заштиту у Владивостоку је преселило становнике који живе у пограничном подручју са Северном Корејом
Русија дели копнену границу од 40 км са Северном Корејом, и Путинова масовна евакуација руских грађана је довела до тврдњи да је руски председник добио “упозорење” из Вашингтона у вези са неизбежном војном акцијом.

Амерички председник Доналд Трамп је отворено запретио комунистичкој држави војним акцијама, упозоравајући да су “све опције на столу.”

Даилy Стар извештава: Како се Трамп огласио по питању овог провокативног теста, хиљаде људи из града Владивотока је пребачено у склопу “хитне операције.”

Руски председник Владимир Путин страхује да би САД могле покренути рат против ове тајанствене државе након што је Трамп запретио да ће покренути “ватру и бес” ако се испали више ракета.
Наредба за евакуацију становника је “дошла из регионалног одељења руског Министарства за ванредне ситуације,” преносе медији Кремља.

Одељење за цивилну заштиту у Владивостоку је преселило становнике који живе у пограничном подручју са Северном Корејом.

Пресељење је касније описано као “вежба,” али ње било јасно где је 1.500 људи премештено.
Али, чини се да је то изазвано лансирањем ракете над Јапаном у запаљивом региону, што је довело до великих тензија у Азији.
– Шема релокације се спроводи у оквиру вежбе – рекао је извор.

Портпарол руског Министарства спољних послова, Марија Закарова, упозорила је да би севернокорејска криза могла прерасти у оружани сукоб и “довести свет до ивице катастрофе.”
Ипак, Русија такође одржава политичке и пословне везе са Пјонгјангом.

Поређење армија САД и Северне Кореје погледајте у следећем видео запису!!!

https://youtu.be/6og9iThqulw

Ево да ли САД може да се одбрани од ракетног напада Северне Кореја и на који начин би ти биоло урађено!!!

 

Извор: Daily Star

loading...