loading...
Издвајамо Србија

САДО-МАЗО АФЕРА ТРЕСЕ ВЛАДУ СРБИЈЕ: Министри у стану са СПРАВАМА ЗА МУЧЕЊЕ!

Стан намењен уживаоцима у садо-мазо сексу, који је лоциран у центру Београда, у близини више министарстава, Скупштине, али и других државних институција, издаје се за 90 евра на дан, а чести посетиоци овог перверзног „штека“ су и поједини чланови Владе!

Како сазнајемо, бичеве, ланце, кавезе и средства за везивање испробали су и поједини министри у Влади Србије, којима је баш згодно то што се стан налази у близини њиховог радног места, па очас посла могу непримећено да тркну на покоју батину.

Комшије очајне

– У првом тренутку нисам знала шта се дешава. Нашу зграду почели су да опседају мало чудни људи. Дођу по подне. Неки преноће, неки не, али их потом више никад не видим. Када сам пре неколико месеци видела једног политичара да улази у тај стан, а онда недељу дана касније и другог, знала сам да је ту нешто озбиљно сумњиво – прича станарка зграде у Бирчаниновој улици, где се овај стан налази.

Иначе, стан „Маркиз“, назван по перверзном француском аристократи Маркизу де Саду, рекламира се и преко београдских огласа за изнајмљивање стана. Цена ноћења износи 90 евра, а српски бизнисмени и политичари који воле настрану забаву могу да уживају у разноразним „играма“.

– „Маркиз“ је више од апартмана. Прима две особе, од којих је једна доминантна, а друга субмисивна. Тешко га је описати стандардним речником краткорочног апартманског смештаја. У питању је простор од безмало осамдесет квадрата потпуно опремљен за уживаоце БДСМ – опис је огласа за стан, који се може наћи на интернету.

Како се наводи, осим дневне собе, кухиње и купатила, који су стандардног изгледа, посетиоци „Маркиза“ имаће прилике да уживају у три тематски прилагођене просторије.

МАРИЋ: Функционери уживају у потчињености других, али могу прећи и у другу крајност

Навикли на такав третман

– Сваку од њих карактерише доминантни мотив. У једној је то гинеколошка столица, у другој кавез, а у трећој кревет са бондиџ сетом, уз прикладан дијапазон пратеће опреме – наводи се у огласу.

Постизање задовољства помоћу батина и повређивања не изненађује психијатра Јована Марића.

– Многи функционери уживају у потчињености других. Ионако на својим пословима на дневном нивоу имају 20 и више људи који сервилно пред њима погињу главу. Међутим, такве особе пред јачима могу отићи у другу крајност и постати мазохисти – објашњава Марић.˝

Има и попуст

ДЕСЕТ ДАНА 780 ЕВРА

Иако је цена ноћења 90 евра, власник апартмана изашао је у сусрет гостима који желе да више дана уживају у овој врсти експериментисања, па је тако за боравак од четири дана цена умањена за 10 евра и износи 350 евра. За десет дана искешираће 780 евра, уз попуст од чак 120 евра.

РЕАГОВАЊА

Милутин Мркоњић, СПС

МАНИМО СЕ САДИЗМА

Не знам стварно да ли је то тачно и не интересује ме то. Уместо да се бавимо овим, боље би нам било да нешто градимо.

Борко Стефановић, Левица Србије

ВЛАДА ЈЕ ПУНА И САДИСТА И МАЗОХИСТА

Не знам да ли је то тачно, али у нашој влади свакако има и садиста и мазохиста. Садисти су зато што малтретирају народ, а мазохисти стога што слепо слушају свог шефа.

Војислав Шешељ, СРС

ИМАМО САДИСТА КОЛИКО ХОЋЕТЕ

То ме нимало не изненађује. Већ замишљам неке у тој улози. У Влади имамо садиста колико хоћете, а мазохистички се понаша народ који то трпи. Али ни то неће бити дуго.

Момо Чолаковић, ПУПС

НЕ ВЕРУЈЕМ, ПОЗНАЈЕМ ИХ

Колико ја познајем министре у овој влади, а неке познајем и годинама, то ми делује потпуно нереално. Заиста ми је тешко у то да поверујем, мислим да то није тачно.

 

Извор: Курир

БОНУС ВИДЕО

loading...