Свет

Северна Кореја решена да укроти САД: Урадићемо нешто што ће им нанети највећу патњу у целој историји

Фото: Јутјуб

САД предлажу нафтни ембарго за Северну Кореју, замрзавање имовине њеног лидера Ким Џонг Уна, али и забрану извоза текстила и исплате севернокорејским радницима у иностранству

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Северна Кореја упозорила је да ће нанети „највећу патњу“ Сједињеним Америчким Државама ако Вашингтон настави да се залаже за оштрије санкције Уједињених нација после шестог нуклеарног теста Пјонгјанга.

У саопштењу севернокорејског министарства спољних послова каже се да ће се, ако Вашингтон буде утицао на усвајање „илегалне и незаконите резолуције“ о оштријим санкцијама, Пјонгјанг побринути да САД „плате цену“, објавила државна агенција КЦНА.

ИРМА ОПУСТОШИЛА МАЈАМИ: Улицама теку бујице воде, нема живе душе а СТИЖЕ НОВА ОПАСНОСТ!

– Мере које ће предузети Северна Кореја нанеће САД највећу бол и патњу икад у њиховој целој историји – саопштило је министарство.

Свет ће, како се додаје, „посматрати како Северна Кореја може да укроти америчке гангстере предузимањем низа акција које су оштрије него што су они икад могли да предвиде“.

Вашингтон жели да Савет безбедности УН гласа данас о увођењу нових санкција Пјонгјангу, упркос противљењу Пекинга и Москве.

СКАНДАЛОЗНА ОДЛУКА ТУРАКА: Србима забрањено да носе шајкаче и национална обележја на ЕП!

САД предлажу нафтни ембарго за Северну Кореју, замрзавање имовине њеног лидера Ким Џонг Уна, али и забрану извоза текстила и исплате севернокорејским радницима у иностранству.

 

Извор: Telegrafrs / Tanjug

Бонус видео: